Kundaliini hieronta on hierontamenetelmä, jonka avulla voidaan avata kehossa olevia esteitä/tukoksia. Esteiden avaaminen mahdollistaa muutoksen ja tietoisuuden kasvun omassa elämässä. Esteet kehossa pitää meitä kiinni vanhassa tavassa toimia ja elää. Kehomuistiin jää elämässä koetut, etenkin haasteellisemmat tunteet ja elämäntapahtumat, joita on mahdollista purkaa ja vapauttaa turvallisesti.

Pääset nauttimaan hoidosta monella tasolla. Pyyteetön kosketus itsessään on hyvin hoitavaa ja parantavaa, kun siihen lisätään tarkoituksenmukainen menetelmä lähestyä ihmisen haasteita monella tasolla, on kokonaisuus sellainen, jota todella tahdon tarjoilla asiakkaille.

Hoito sopii sinulle, joka kaipaat rakastavaa kosketusta ja hoivaa. Kärsit ahdistuksesta, peloista, koet usein stressiä tai sinusta tuntuu, että et pysty tekemään niitä muutoksia elämässä, joita todella sydämestäsi haluaisit tehdä. Tiedostat, että et ole kohdannut kehotasolla tunteita, joita on kertynyt elämän varrella. Hoito sopii myös ihmiselle, joka haluaa henkilökohtaista ohjausta omaan muutosprosessiin ja on valmis kohtaamaan itseään syvällisellä tasolla.

Hoidon jälkeen koet syvää rentoutumista, helpotusta ja askel askeleelta vapautumista kaikesta siitä, joka pitää sinua elämän draamassa (ahdistuksessa, stressissä, pelossa) kiinni. Elät luottamuksesta ja rentoudesta käsin. Vapaudut elämää määrittelevistä vanhoista rakenteista, energiasta, joka vetää jatkuvasti sinua alas.

Avaudut elämän rakkaudelle ja runsaudelle. Hehkut ja säteilet omaa ainutlaatuista, uniikkia energiaa. Se on valtavan viehättävää, vetovoimaista ja kaunista.

Haluan antaa sinulle kaikki keinot, että pääset kiinni/avaudut sinun omalle upealle, vapaalle, äärettömän kauniille, rakkaudentäyteiselle, viisaalle ja karismaattiselle energialle. Elämä todella voi muuttua, jos olet valmis ottamaan vastaan, vastuun omasta elämästä, avautumaan ja opimaan uutta. Olen kulkenut tämän matkan ja siksi tiedän mistä puhun.

Hoito tapahtuu aina voimakkaassa rakkauden energiassa, joka on erittäin korkeavärähteistä energiaa ja siksi itsessään rentouttavaa, hoitavaa ja parantavaa.

Hoidan sinua suurella kuunnioituksella, sekä pitkällä ammattitaidolla ihmisten elämän haasteiden äärellä.

Ensimmäisellä hoitokerralla hieronta on kokovartalohieronta. Käyn hieromalla läpi koko kehon energiajärjestelmän (chakrajärjestelmän). Hieronnan aikana, samalla kun aktivoin eri energiakeskuksia, kysyn sinulta kysymyksiä, jotka aktivoivat lempeästi kehomuistia.

Varaa aikaa kokonaisuudelle 2h.

Hinta 150€

Toisella hoitokerralla hieron jälleen koko kehon läpi, keskittyen alueisiin, jotka edellisellä kerralla osoittautui vaativimmiksi. Tällä kerralla saat tietoa ja kokemusta siitä, kuinka opit liikuttamaan kehon energiaa eri tavoin.

Varaa aikaa kokonaisuudelle 2h

Hinta 150€

Kolmannen hoitokerran tärkein anti on oppia ”antautumaan” energialle. Opit ja harjoittelet käytännössä aktivoimaan energiakeskukset, sinulle sopivin liikkein ja erilaisia hengitystekniikoita käyttäen. Opit ohjaamaan elämänenergiaasi ja tuntemaan yhteyden omaan elinvoimaan, elämänviettiin.

Varaa aikaa kokonaisuudelle 2h

Hinta on 150€

Teen hoitoja Porin seudulla, kysy tarkemmin. Teen myös kotikäyntejä ja liikun toisinaan ympäri maata.

Laita viestiä ja varaa aika tai kysy lisää. Voit käyttää eri kanavia.

– facebook messenger

– instagram @karoliinahallenberg

– karoliinahallenberg@hotmail.com

– WhatsApp tai soita 0409636266

Rakkaudella, Karoliina

>