Tantrinen Kundaliini hieronta on hierontamenetelmä, jonka avulla voidaan avata kehossa olevia esteitä/tukoksia. Esteiden avaaminen mahdollistaa muutoksen ja tietoisuuden kasvun omassa elämässä. Esteet kehossa pitää meitä kiinni vanhassa tavassa toimia ja elää. Kehomuistiin jää elämässä koetut, etenkin haasteellisemmat tunteet ja elämäntapahtumat, joita on mahdollista purkaa ja vapauttaa turvallisesti.

Hoito sopii sinulle, joka kaipaat rakastavaa kosketusta ja hoivaa. Kärsit ahdistuksesta, peloista, koet usein stressiä tai sinusta tuntuu, että et pysty tekemään niitä muutoksia elämässä, joita todella sydämestäsi haluaisit tehdä. Tiedostat, että et ole kohdannut kehotasolla tunteita, joita on kertynyt elämän varrella. Hoito sopii myös ihmisille jotka tiedostavat, että ovat jollain tavoon lukossa oman seksuaalienergian kanssa. Suosittelen hoitoa myös oman kehotietoisuuden lisäämiseen, hyvänolon kokemiseen.

Hoidon jälkeen koet syvää rentoutumista, helpotusta ja askel askeleelta vapautumista kaikesta siitä, joka pitää sinua kiinni elämän draamassa (ahdistuksessa, stressissä, pelossa). Elät luottamuksesta ja rentoudesta käsin. Vapaudut elämää määrittelevistä vanhoista rakenteista, energiasta, joka vetää jatkuvasti sinua alas.

Avaudut elämän rakkaudelle ja runsaudelle. Hehkut ja säteilet omaa ainutlaatuista, uniikkia energiaa. Se on valtavan viehättävää, vetovoimaista ja kaunista.

Haluan antaa sinulle kaikki keinot, että pääset kiinni/avaudut sinun omalle upealle, vapaalle, äärettömän kauniille, rakkaudentäyteiselle, viisaalle ja karismaattiselle energialle. Elämä todella voi muuttua, jos olet valmis ottamaan vastaan, vastuun omasta elämästä, avautumaan ja opimaan uutta. Olen kulkenut tämän matkan ja siksi tiedän mistä puhun.

Hoito tapahtuu aina voimakkaassa rakkauden energiassa, joka on erittäin korkeavärähteistä ja siksi itsessään rentouttavaa, hoitavaa ja parantavaa.

Hoidan sinua suurella kuunnioituksella, sekä pitkällä ammattitaidolla ihmisten elämän haasteiden äärellä.

Hieronta on kokovartalohieronta. Käyn hieromalla läpi koko kehon energiajärjestelmän (chakrajärjestelmän). Hieronnan aikana aktivoin eri energiakeskuksia. Käytän hieronnassa öljyä.

Vaatetus: Hoidon aikana voit pitää yllä alusvaatteita tai olla ilman. Kehosi on aina peitetty muilta alueilta, paitsi hierottavalta osa-alueelta. Saata tuntea erilaisia tuntemuksia kehossa, kun energiat nousevat.

Varaa aikaa kokonaisuudelle 2h.

Hinta 150€

DELUXE kokonaisvaltainen hoito

Voit myös halutessasi tilata DELUXE -tason konoaisvaltaisen, viiden tunnin hoitosession, joka sisältää:

– alun keskustelun kaikesta siitä, miten voit elämässä juuri nyt

– ns.ajattoman hieronnan, hieronnassa aika häviää ja sitä on mahtavaa tehdä ilman, että tarvitsee katsoa kelloa.

– energian nostatuksen, ohjauksen siihen, miten nostat energiaa kehossa

– rauhallisen, kiireettömän keskustelun ja yhdessä olon hieronnan jälkeen

Deluxe -päivän hinta on 500€

Yhteystiedot

Teen hoitoja Porin seudulla, kysy tarkemmin. Teen myös kotikäyntejä ja liikun toisinaan ympäri maata.

Laita viestiä ja varaa aika tai kysy lisää. Voit käyttää eri kanavia.

– facebook messenger

– instagram @karoliinahallenberg

– karoliinahallenberg@hotmail.com

– WhatsApp tai soita 0409636266

>