Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Olen kulkenut joogantietä 38v.

Aikuisena olen opiskellut joogaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Jooga pitää sisällään koko elämän, se on valtavan hieno järjestelmä, jonka avulla ihminen voi kehittää ja harjoittaa itseään lähes rajattomasti.

Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Joogaa ohjatessani sekoitan eri joogan muotoja. Kursseilla käytän kaikkea opiskelemaani tietoa, mikä koskettaa ihmisyyttä. Opinnot, kuin työkokemukseni on laaja, niin joogiselta puolelta, kuin psykiatrian, päihteiden ja lastensuojelun maailmasta. Olen työskennellyt yli 25 vuotta hoito- ja sosiaalialalla. Tämä on muokannut käsitystäni siitä, että lopultakin erillisyyden tunteesta huolimatta, ihmisten surut, murheet, ilot, pelot ja ahdistukset koostuvat hyvin samankaltaisista aineksista. Käsitykseni mukaan ihmiset pyrkivät myös hyvin samankaltaisin tavoin lievittämään ahdistusta, tyhjyyden tunnetta, sekä pakenemaan vaikeita tunteita. Ihmisen kärimyksen aiheuttaa syvä samaistuminen omiin ajatuksiin ja tunteisiin.

Olen tutkinut ja opiskellut ihmisen mieltä lapsesta lähtien. Olin 8v, kun päätin ryhtyä kasvissyöjäksi, erosin kirkosta samana vuonna. En siksi, että kristinuskossa olisi ollut jotakin väärin, vaan siksi, että etsin rakkautta, jota en palveluksista tulloin pienenä tyttönä löytänyt. Tiesin jo silloin, että Rakkaus on kaikki, millä on ikinä minulle merkitystä. Rakkaudella tarkoitan jotakin suunnattoman paljon suurempaa, kuin miten rakkaus yleensä tässä maailmassa käsitetään. Rakkaus on se osa meissä jokaisessa, joka on pyhä ja jonka kautta olemme yhteydessä toisiimme, koko maailmankaikkeuteen joka hetki. Valtaosa ei koe, eikä ymmärrä tätä, johtuen erillisyyden harhasta.

Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta. Jooga on syvää myötätuntoa ja rentotumista elämään. Se on ”hengityksessä lepäämistä, hetkessä lepäämistä, liikkeessä lepäämistä”. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

Jokaisella on mahdollisuus helpottaa paitsi omaa, niin myös toistemme matkaa. ”Se, kuinka hyvin sinä voit, on ratkaisevaa koko maailman hyvinvoinnin suhteen”. Se vaatii oman itsen äärelle pysähtymistä. Se ei tarkoita mielen syövereihin eksymistä, vaan tarkkailua ja rentoutumista, lepäämistä omassa itsessä.

Kyky nauttia elämästä kasvaa valtavasti, koska olet ”hereillä”, aistit ja koet elämää kirkkaasti, läsnäolevasti. Harjoituksen myötä olet yhä levollisempi ja silti valpas, elämä on voimakkaasti läsnä. Harjoituksen myötä lakkaat samaistumasta ajatuksiin, tunteisiin, tämän elämän loputtomaan draamaan. Tietoisuutesi herää voimakkaasti. Koet kirkkaasti ja selkeästi, miten loputon onni, ilo, autuus ja rakkaus tulevat sisältäsi, ei ulkopuoleta. Tämä on todellinen olemuksesi. Lepäät syvällä omassa olemuksessasi, samaan aikaan toimit maailmassa, nautit ja kuljet vahvasti omaa polkuasi, toteutat omaa dharmaasi.

Moni meistä on lähtenyt tietoisesti tälle matkalle, omaan itseen jo kauan sitten, silti tarvitsemme toisiamme. Jokainen kohtaaminen on äärimmäisen merkityksellinen.

Nähdään tiellä, jota me kaikki kuljemme. Odotan sitä suurella rakkaudella!

Ota yhteyttä: 0409636266, karoliina@karoliinahallenberg.com

>