Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa lähes koko elämäni 40v. Olen työskennellyt yli 25 vuotta hoito- ja sosiaalialalla. Nykyisin toimin yrittäjänä, harjoitan ja opetan kundaliinijoogaa. Vedän koulutuksia, jotka pureutuvat syvälle ihmisen hyvinvointiin. Teen työtä lastensuojelussa. Järjestän tapahtumia, sekä teen taidetta.

Olen tutkinut ihmisen mieltä lapsesta lähtien. Olin 8v, kun päätin ryhtyä kasvissyöjäksi, erosin kirkosta samana vuonna. Etsin vastauksia isoihin kysymyksiin. Halusin ottaa vastuun omasta polustani jo lapsena.

Haastava polkuni on  tuonut minut valtavan hyvinvoinnin elinvoiman ja rauhan lähteelle. Tänään sanon ”kaikki on ja on ollut rakkautta”. Minä olen rakkaus.

Rakastan leikkiä, luoda taidetta ja tanssia rakkaus askeleissa.

Työssäni käytän kaikkea opiskelemaani ja oppimaani tietoa, mikä koskettaa ihmisyyttä. Opinnot, kuin työkokemukseni on laaja, niin joogiselta puolelta, kuin psykiatrian, päihteiden ja lastensuojelun maailmasta. Merkityksellsintä lopulta kuitenkin on se, kuinka syvästi ihminen on pysähtynyt itsensä äärelle, muutoin kaikki on vain teorian toistamista.

Olen työskennellyt yli 25 vuotta hoito- ja sosiaalialalla. Tämä on muokannut käsitystäni siitä, että lopultakin erillisyyden tunteesta huolimatta, ihmisten surut, murheet, ilot, pelot ja ahdistukset koostuvat hyvin samankaltaisista aineksista. Käsitykseni mukaan ihmiset pyrkivät myös hyvin samankaltaisin tavoin lievittämään ahdistusta, tyhjyyden tunnetta, sekä pakenemaan vaikeita tunteita. Ihmisen kärimyksen aiheuttaa syvä samaistuminen omiin ajatuksiin ja tunteisiin.

Kundaliinijooga

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Kundaliinijooga on mahtava työväline oman kehon tasapainottamiseen, elämänenergian nostamiseen ja ohjaamiseen. Kundaliinijoogan avulla opit nostamaan ja ohjaamaan elinvoimaa.Se on oman voiman, koko potentiaalin valjastamista. Kun kehon energiakeskukset toimivat tasapainossa, keho on terve ja vahva, tietoisuus avautuu yhä laajemmin.

Kundaliinijooga on kehoterapeuttinen menetelmä. Se purkaa ja vapauttaa kehomuistiin jäänyttä ja alaspainettua tunnekuormaa, kiukkua, vihaa, surua ja traumaa.

Pääosin ihmistä ei hoideta kokonaisvaltaisesti. Psyykettä hoidettaessa unohdetaan täysin syvä yhteys somaattiseen puoleen. Kaikki mitä meille tässä elämässä tapahtuu, tapahtuu meidän kehossa. Kehollinen harjoitus on hyvin merkityksellinen, kun ihminen pyrkii tasapainoon.

Kundaliinijooga, jota ohjaan ei ole täysin perinteistä. Kunnioitan perinteitä, mutta en toteuta niitä täydessä mittakaavassa. Arvostan vapautta, en sääntöjen tarkkailua. Rakkaus sisältää aina syvän kunnioituksen, mahdollisuuden jokaisen vapauteen. Opetan täysin ns.dogma vapaasti. Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla, se on valtavan hieno järjestelmä, jonka avulla ihminen voi kehittää ja harjoittaa itseään lähes rajattomasti. 

Rakkauden polku

Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä ”vaaleanpunaisia pilvilinnoja”. Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja syvää rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. On mahdollista hyväksyä eli rakastaa pelko, kipu, kokemukset, kaikki se, mitä minussa, sinussa, elämässä tai maailmassa tapahtuu. Kun näin tapahtuu, olet tehnyt ja teet rauhan kulloisenkn kuluvan hetken kanssa. On mahdollista antautua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan, näin ihminen elää rakkauden todeksi elämässään ja kokee syvää rauhaa kaiken kaaottisen elämän keskellä.

Kyky nauttia elämästä kasvaa valtavasti, koska olet ”hereillä”, aistit ja koet elämää kirkkaasti, läsnäolevasti. Harjoituksen myötä olet yhä levollisempi ja silti valpas, elämä on voimakkaasti läsnä. Harjoituksen myötä lakkaat samaistumasta ajatuksiin, tunteisiin, tämän elämän loputtomaan draamaan. Tietoisuutesi herää voimakkaasti. Koet kirkkaasti ja selkeästi, miten aiheeton onni, ilo ja rakkaus tulevat sisältäsi, ei ulkopuoleta. Tämä on todellinen olemuksesi. Lepäät syvällä omassa olemuksessasi, samaan aikaan toimit maailmassa, nautit ja kuljet vahvasti omaa polkuasi.

Jokaisella on mahdollisuus helpottaa paitsi omaa, niin myös toistemme matkaa. Se, kuinka hyvin sinä voit, on ratkaisevaa koko maailman hyvinvoinnin suhteen, Jokainen ihminen, joka on tehnyt rauhan itsensä kanssa, on tehnyt valtavan suuren rauhan teon koko maailman kannalta.

Moni meistä on lähtenyt tietoisesti tälle matkalle, omaan itseen jo kauan sitten, silti tarvitsemme toisiamme. Jokainen kohtaaminen on äärimmäisen merkityksellinen.

Nähdään tiellä, jota me kaikki kuljemme. Odotan sitä suurella rakkaudella!

Ota yhteyttä: 0409636266, karoliinahallenberg@hotmail.com

Minä Rakastan sinua,

Karoliina

>