Karoliina

Olen harjoittanut joogaa viisi vuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruuttaa, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

Olen työskennellyt yli 20 vuotta hoito- ja sosiaaliallalla. Tämä on muokannut käsitystäni siitä, että lopultakin erillisyyden tunteesta huolimatta, ihmisten surut, murheet, ilot, pelot ja ahdistukset koostuvat hyvin samankaltaisista aineksista. Käsitykseni mukaan ihmiset pyrkivät myös hyvin samankaltaisin tavoin lievittämään ahdistusta ja tyhjyyden tunnetta.

Jokaisella on mahdollisuus helpottaa paitsi omaa, niin myös toistetemme matkaa. "Se, kuinka hyvin sinä voit, on ratkaisevaa koko maailman hyvinvoinnin suhteen". Se vaatii oman itsen ääreelle pysähtymistä. Se ei tarkoita mielen syövereihin eksymistä, vaan tarkkailua ja rentoutumista, lepäämistä omassa itsessä. Kyky nauttia elämästä kasvaa valtavasti, koska olet "hereillä", aistit ja koet elämää kirkkaasti, läsnäolevasti. Harjoituksen myötä olet yhä levolllisempi ja silti valpas, elämä on voimaakkaasti läsnä. Moni meistä on lähtenyt tietoisesti tälle matkalle, omaan itseen jo kauan sitten, silti tarvitsemme toisiamme. Jokainen kohtaaminen on äärimmäisen merkityksellinen.

Nähdään tiellä, jota me kaikki kuljemme. Odotan sitä suurella rakkaudella!

Ota yhteyttä: 0409636266, karoliinahallenberg@hotmail.com,

..