En ole oikein koskaan hyväksynyt kompromisseja isoissa elämän asioissa. En ole hyväksynyt niitä suhteessa itseeni.

Mietin rakkautta ja sitä, miten se tässä maailmassa ilmenee. Rakastamme lapsiamme, perheitämme, läheisiä ystäviä, ehkä joitain sukulaisia. On ymmärrettävää, että kiinnymme tuttuihin ihmisiin, mutta kiintymys on eri asia, kuin Rakkaus. Minkälaista on rakkaus, joka valikoi sen kuka on tärkeämpi, kuin joku toinen. Ymmärrän sen parisuhderakkaudessa. Rakkaus itse on enemmän, se ei ole rajoittunutta, eikä se ole itsekäs.

Silloin, kun olen elämässäni kokenut näin, olen haastanut itseäni ja ajatellut ”en ymmärrä rakkaudesta mitään, olen koskettanut vain etäisesti rakkauden verhoa”.

En hyväksynyt sitä lapsena, enkä nuorena, halusin jotain enemmän. En halunnut käydä vaihtokauppaa rakkaudesta, en olla osa valikoivaa rakkautta, en halunnut sen olevan kuin marketin hyllyjen selailua. En halunnut rakastaa vain kauniita, hienoja piirtoja. Halusin mennä syvemmälle. En halunnut, että rakkaus joko on tai ei, koska rakkaus on kaikki mitä on. Jos minun tietoisuuteni ei yltänyt tai yllä siihen, en hyväksynyt enkä hyväksy sitä, koska silloin näen sydämeni pienenä ja heikkona. Tiesin kuitenkin jossain syvällä, ettei sydän ole koskaan pieni ja heikko. Minä halusin, että sydämeeni mahtuu maailmankaikkeus. Ymmärsin, että sydän on valtava, se on vahva. Sydän on täynnä ymmärrystä, myötätuntoa, viisautta, villiä vapaata voimaa, Universumin kokoista rakkautta.

Sydän ei epäröi. Mieli sitä vastoin kertoo tarinoitaan siitä, ketä ja mitä voi tai ei voi rakastaa.

Sanoin mielelleni: ”Sinä tahdot pitää draamaa yllä, se on sinun tehtäväsi, mutta en ole sama asia kuin sinä mieleni. Voit kyllä hoitaa oman tehtävänäsi. Minä kuljen sydämeni polkuja”.

Sydämen syleilyyn mahtuu maailmankaikkeus. Rakkaus on, se vain on, kaikessa kaiken aikaa, sinussa ja minussa, lepää kaiken yllä, syli avoimena.

Silloin, kun eksyn polulta, tiedän, että paluumatkaa ei ole. Kaikki mitä etsin, janoan ja kaipaan, löytyy, ei millinkään päästä, omasta sydämestä. Sieltä löytyy kaikki maailmankaikkeuden aarteet.

Jokaisessa meissä on kohta, joka on ääretön, rajaton ja vapaa. Se on kohta, joka yhdistää meidät ja koko olemassaolon toisiimme.

Sydämeni kietoo tänään syleilyynsä, kaiken mikä on.

Minä Rakastan sinua

K <3

Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Joogahieronta

Joogahieronnassa käydään koko vartalo läpi, käyttäen apuna erilaisia hierontatekniikoita ja venytyksiä, kuten joogavenytyksiä, akupainantaa, sekä klassisia kuivahierontaotteita. Hieronta tehdään lattialla alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin.

>