23.5.2021

En ole oikein koskaan hyväksynyt kompromisseja isoissa elämän asioissa. En ole hyväksynyt niitä suhteessa itseeni.

Mietin rakkautta ja sitä, miten se tässä maailmassa ilmenee. Rakastamme lapsiamme, perheitämme, läheisiä ystäviä, ehkä joitain sukulaisia. On ymmärrettävää, että kiinnymme tuttuihin ihmisiin, mutta kiintymys on eri asia, kuin Rakkaus. Minkälaista on rakkaus, joka valikoi sen kuka on tärkeämpi, kuin joku toinen. Ymmärrän sen parisuhderakkaudessa. Rakkaus itse on enemmän, se ei ole rajoittunutta, eikä se ole itsekäs.

Silloin, kun olen elämässäni kokenut näin, olen haastanut itseäni ja ajatellut ”en ymmärrä rakkaudesta mitään, olen koskettanut vain etäisesti rakkauden verhoa”.

En hyväksynyt sitä lapsena, enkä nuorena, halusin jotain enemmän. En halunnut käydä vaihtokauppaa rakkaudesta, en olla osa valikoivaa rakkautta, en halunnut sen olevan kuin marketin hyllyjen selailua. En halunnut rakastaa vain kauniita, hienoja piirtoja. Halusin mennä syvemmälle. En halunnut, että rakkaus joko on tai ei, koska rakkaus on kaikki mitä on. Jos minun tietoisuuteni ei yltänyt tai yllä siihen, en hyväksynyt enkä hyväksy sitä, koska silloin näen sydämeni pienenä ja heikkona. Tiesin kuitenkin jossain syvällä, ettei sydän ole koskaan pieni ja heikko. Minä halusin, että sydämeeni mahtuu maailmankaikkeus. Ymmärsin, että sydän on valtava, se on vahva. Sydän on täynnä ymmärrystä, myötätuntoa, viisautta, villiä vapaata voimaa, Universumin kokoista rakkautta.

Sydän ei epäröi. Mieli sitä vastoin kertoo tarinoitaan siitä, ketä ja mitä voi tai ei voi rakastaa.

Sanoin mielelleni: ”Sinä tahdot pitää draamaa yllä, se on sinun tehtäväsi, mutta en ole sama asia kuin sinä mieleni. Voit kyllä hoitaa oman tehtävänäsi. Minä kuljen sydämeni polkuja”.

Sydämen syleilyyn mahtuu maailmankaikkeus. Rakkaus on, se vain on, kaikessa kaiken aikaa, sinussa ja minussa, lepää kaiken yllä, syli avoimena.

Silloin, kun eksyn polulta, tiedän, että paluumatkaa ei ole. Kaikki mitä etsin, janoan ja kaipaan, löytyy, ei millinkään päästä, omasta sydämestä. Sieltä löytyy kaikki maailmankaikkeuden aarteet.

Jokaisessa meissä on kohta, joka on ääretön, rajaton ja vapaa. Se on kohta, joka yhdistää meidät ja koko olemassaolon toisiimme.

Sydämeni kietoo tänään syleilyynsä, kaiken mikä on.

Minä Rakastan sinua

K <3

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>