23.12.2021

Olen se, kuka sinä olet, syvin olemuksesi. Tahtoisin kertoa sinulle jotakin siitä, miten paljon enemmän olet, kuin miten ehkä olet tottunut ajattelemaan. Voidaanko jutella hetki, olla vain yhdessä, jotta voit tuntea ja saada kosketuksen johonkin todella ainutlaatuiseen ja äärettömän kauniiseen, omaan itseesi.

Rentoudu hetkeksi, anna hartioiden laskeutua ja hengitä muutaman kerran kaikessa rauhassa. Saatat tuntea syvän rauhan laskeutuvan olemukseesi. Voit aistia erittäin miellyttävän tunnelman itsessäsi ja kuulla pehmeän äänen, jonka rytmikäs, lämmin sointi täyttää tilan, jossa olet ja tilan, joka on sinussa.

”Olen se kuka olet, kaiken persoonan, identiteetin, julkisivun ja elämän varrella kertyneiden uskomusten takana, siitä kuka olet ja mihin pystyt. Olen se, joka olet kaiken sen takana, joka olet oppinut olemaan. Voi olla, että elämä on kuljettanut sinut hyvin etäälle minusta. Et ehkä tunnista minua, omaa todellista olemustasi. Saattaa olla, että olet samaistunut persoonaan ja tarinaan, jota kerrot elämästäsi, niin syvästi, että ajattelet tuon kaiken olevan minä. Persoonasi on kuitenkin vain olematon, hyvin rajallinen heijastus siitä, joka todella olet.

Täällä minä kuitenkin olen ja odotan hetki kerrallaan, milloin pääsen ilmentämään, sitä kuka todella olet. Tahdon, että tiedät, ettei mikään mitä voit ”rakentaa” työn, statuksen, loppumattomien opintojen, ulkoisen olemuksen, materian tai harjoiteltujen vaikutelmien keinoin, ole lähelläkään minua, todellista olemustasi. Olen jotakin, joka ylittää kaiken edellä mainitun. Moni käyttää koko elämän pyrkien rakentamaan persoonastaan ainutlaatuisen, mutta sinun ei tarvitse rakentaa mitään. Kun käännyt sisäänpäin ja alat tulla takaisin omaksi itseksesi, löydät vastaukset kaikkiin elämäsi kysymyksiin.

Sinä olet valmis, ei ole mitään saavutettavaa, ei mitään, joksi tulla. Sinussa on kaikki se, jota etsit ulkopuoleltasi ja paljon, niin suunnattoman paljon enemmän.

Muistaessasi minut, palattuasi oman olemuksesi ytimeen, voit tehdä mitä ikinä tahdot. Silloin toiminta nousee erilaisesta kohdasta, kuin aikaisemmin. Sinun ei tarvitse osoittaa maailmalle, kenellekään olevasi mitään, ei tarvitse hakea hyväksyntää tai odottaa, että tehtyäsi tämän tai tuon asian, olet valmiimpi tai onnellisempi, saada suosiota, menestystä tai mitä ikinä kukin havittelee. Sinun ei tarvitse enää ikinä pelätä, ettet ole riittävän hyvä, kelpaa tai kykene johonkin. Itseasiassa, sinun ei tarvitse ylipäätään pelätä enää koskaan mitään, koska näet maailman hyvin eri tavoin, kuin persoonasta käsin eläessäsi. Olet vapaa, syvä lepo valtaa koko olemassa olon tilasi. Ei ole stressiä, ei huolia, ei pelkoa.

Kun palaat luokseni, omaan itseesi, kaikki tapahtuu hyvin luonnollisesti, ilmennät elämässäsi juuri sitä ainutlaatuisuutta joka olet, koet voimakasta intohimoa tekemiäsi asioita kohtaan, tunnet merkityksellisyyttä. Kaikki mitä sitten ryhdyt tekemään, teet rakkaudesta käsin, et ulkoisten ja lopulta tyhjiksi käyvien motiivien vuoksi. Kun olet se, kuka todella olet, palaat omaan itseesi, alat elämään elämääsi, ehkä ensimmäisen kerran koskaan. Lakkaat suorittamasta elämää, tyhjyyden tunne katoaa, eikä sinun tarvitse enää kokea elämän olevan selviytymistä päivästä toiseen. Menestys on sitä, että elää täydesti, toteuttaa omaa ainutlaatuista olemustaan ja rakastaa sitä, mitä on, mitä tekee ja miten elää. Se on rentoutumista elämään, riippumatta ulkoisista tapahtumista.

Jos mietit elämäntehtävää, omaa polkua, elämän tarkoitusta, kaikkea sitä hulluutta, jota elämän draama tarjoaa, löytyy vastaukset kaikkiin kysymyksiin, palaamalla luokseni. Minä olen se aarre, jota etsit lakkaamatta ulkopuoleltasi, kukin tavallaan. Minä olen se onni, autuus, rakkaus, ilo ja loputon merkitys elämässä.

Sinä olet täydellinen, ihmeellinen, äärettömän kaunis, täynnä rajatonta villiä vapaata voimaa, luovuutta, lahjakkuutta ja viisautta, se on olemuksesi. Sinä olet rakkaus, eikä mikään mitä voit kuvitella ole niin kaunis, kuin se, joka todella olet”.

Minä Rakastan sinua.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>