Askeleet Vapauteen

Askeleet Vapauteen on 12 viikon verkkokurssi. Ensimmäinen kuusi viikkoa sisältävät: 2-3 kundaliinijoogaharjoitusta (harjoitukset ovat n.20-30min mittaisia), hengitysharjoituksia, meditaatiota, viikon aihe videolla kerrottuna, tehtävän jokaiselle viikolle, rentoutusäänitteitä eri teemoilla.

Kuuden viikon jälkeen alkaa 40pv.meditaatiohaaste (11min/pv), jonka aikana saat käyttöön uusia joogavideoita viikoittain.

Moduulit aukeavat viikko kerrallaan. Saat ensimmäisen moduulin heti käyttöösi.

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.

Kundaliinijooga on erittäin voimallinen harjoittamisen muoto. Sitä kutsutaan joogien pikajunaksi. Minulle se on joogan Kuningatar/Kunigas.

Kundaliinijooga on mahtava työväline oman kehon tasapainottamiseen, elämänenergian nostamiseen ja ohjaamiseen.

Kundaliinijoogan avulla opit nostamaan ja ohjaamaan seksuaalienergiaa, joka on valtavaa luomisvoimaa meissä. Se on oman voiman, koko potentiaalin valjastamista. Kun kehon energiakeskukset toimivat tasapainossa, keho on terve ja vahva, tietoisuus avautuu yhä laajemmin, kun kundaliinienergia nousee.

Kundaliinijooga purkaa ja vapauttaa myös kehomuistiin jääneitä energioita, traumoja, kiukkua, vihaa, surua.

Kundaliinijooga, jota ohjaan ei ole täysin perinteistä. Kunnioitan perinteitä, mutta en toteuta niitä täydessä mittakaavassa. Ohjaan kundaliinijooga niillä periaatteilla, jotka ovat täysin linjassa omien arvojeni kanssa. Arvostan vapautta, en sääntöjen tarkkailua. Rakkaus on arvoistani korkein ja se sisältää aina syvän kunnioituksen, mahdollisuuden jokaisen vapauteen. Opetan täysin ns.dogma vapaasti. Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä ”vaaleanpunaisia pilvilinnoja”. Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja anatutuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.

Tarjoilen tämän teille koko sydämestäni. Laita viestiä, jos kutsuu tai kysy lisää. Voisin kertoa tästä loputtomiin.

Voit tutustua minuun ihmisenä lisää www.karoliinahallenberg.com

Alta löytyy myös palautteita, kokemuksia ohjauksestani.

Rakkaudella,

Karoliina Hallenberg

Asiakkaiden kokemuksia:

”Lähdin Karoliina Hallenbergin järjestämälle Porin joogaretriitille avoimin mielin. Oli mukava kohdata Askeleet vapauteen -verkkokurssin muita osallistujia ja tehdä harjoituksia yhdessä. Retriitti lähti mukavasti käyntiin ja kundaliinjoogaharjoituksiin oli helppo heittäytyä koska samoja liikkeitä oli tehty jo useamman viikon ajan kotona. Suhtauduin aiemmin negatiivisesti verkkojoogaan mutta tämä prosessi on osoittanut luuloni vääriksi. Retriitin teemana ”Rakkaus” puhutteli paljon. Jollain tapaa olin sen aistinut jo aiemmin koska rakkaus-teemaa oli käsitelty verkkotehtävissä ja meditaatiossa paljon. Oli ihana aistia retriitin avoin ja lämmin henki. Tuntui että osallistujat olivat samalla aaltopituudella kanssani, mikä mahdollisti vaativien ja rohkeiden yhteisharjoitusten onnistumisen upeasti. Tunsin miten kriittisyys mielessäni suli ja sitä kautta muutkin vaikeat tunteet. Uskalsin vain heittäytyä harjoituksiin ja antaa niiden parantaa. Oloni oli täynnä rakkautta ja luottamusta.

Kundaliinijoogan energiaa nostattava voima tuli entistä konkreettisemmaksi retriitillä ja nyt saan siitä kotona harjoiteltuna helpommin kiinni. Retriitistä oli siis todella paljon erilaisia hyötyjä joogan polullani, matkallani itseeni, omaan totuuteeni.

Karoliinan ohjaus on varmaa ja syvällinen ja avoin keskustelutyyli on juuri sellaista mitä olen pitkään kaivannut elämääni. Tuntuu että Karoliinan suitsimat henkisen kasvun ja joogafilosofian teemat osuvat nyt todella vahvasti omalle polulleni ja siihen miten haluan kasvaa ihmisenä!

Kiitos Karoliina! Kiitos todella paljon! ❤️❤️❤️ Tätä lisää! 💛💛💛.

Laura”

”Hei Karoliina Viikonlopun retriitti oli ensimmäinen retriittini, joten en tarkkaan tiennyt mitä odottaa.

Minusta retriitti oli kerta kaikkiaan ihana. Oli mukavaa joogata ja meditoida yhdessä kun siinä on mukana meidän kaikkien energia ja sinä ohjasit joogaa/ meditaatioita livenä. Se on erilaista, kuin yksin kotona.

Luennot rakkaudesta olivat hyviä ja avasivat universaalin rakkauden tavoittamista omalla kohdalla. Siinä varmasti harjoitus ja läsnäolo tekee vasta mestarin. Eli harjoittelu jatkuu…

Oli harvinaista/ ainutlaatuista saada niin paljon pyyteetöntä rakkauden ja hyväksynnän osoitusta. Se oli suuri lahja, kiitos kaikille kurssilaisille siitä.

Minusta olit suunnitellut kurssin ohjelman hienosti. Oli sopivassa suhteessa kaikkea. Etukäteen hieman pelotti, että onko retriitti minulle fyysisesti liian rankka, mutta minusta se oli juuri sopiva.

Suuret kiitokset ihanasta retriitistä sinulle. Retriitin jälkeen oli täydellisen tyyni, rauhallinen ja levollinen olo. Harvinainen olotila, oli tunne, että riitän ja maailmassani on juuri nyt kaikki hyvin ❤️.

Kirsi”

”Sanoja nousi vaan mikään ei tuntunut riittävältä kuvaamaan sitä mitä olin kokenut. Tyhjensin mielen, menin rakkauden tunteeseen ja hengitin sydämellä kuten Karoliina retriitissä oli opettanut. Siinä sen oivalsin.

Mitkään kauniit sanat, pitkät puheet, eivät riitä silloin, kun asian ytimen retriitistä sekä Karoliinan lämpimän sydämellisestä ohjauksesta voi tiivistää yhteen virkkeeseen; ”Ajattele rakkaudella, hengitä sydämellä, Sinä olet rakkaus.”

Retriitin sydämellisessä olemuksessa tiedät, että voit aukaista turvallisesti sielusi ruosteisimmankin tunnelukon, ja sen esiin tuotu sisältö kohdataan rakkaudesta käsin kohti päivänvaloa.

Kiitos! ❤️ -Annuli”

Linkistä klikaamalla pääset Campwiren alustalle.

https://www.campwire.com/buy_flexible/2d5b22e5-4876-4d71-809b-97810585b166

>