Vapaudu Addiktioista


Kun liityt mukaan tälle kurssille, tarjoan sinulle veloituksetta, kurssin päätyttyä, mahdollisuuden osallistua vuoden mittaiselle ”Rakkauden Temppeli” kundaliinijooga verkkokurssille.

Kundaliinijooga verkkokurssi, jossa tehdään matka syvälle omiin riippuvuuksiin. Kurssin nimi on Vapaudu Addiktioista. Tarjoan mahdollisuuden kahteen tunnin mittaiseen yksilökeskusteluun puhelimitse. Minuun saa olla yhteydessä koko kurssin ajan.

Kurssi kestää 8 viikkoa + 40 päivän meditaatiohaaste (11min päivässä), jonka aikana tulee vielä lisää kundaliinijoogavideoita. kahdeksan viikon ajan tulee uudet materiaalit joka viikko.

Viikoittain saat kaksikundaliinijoogaharjoitusta 15-30min mittaisia, johdatus viikon aiheeseen 15-30min, toiminnallinen 11min meditaatio, mentaaliharjoittelua, rentoutusharjoituksia, hengitysharjoituksia, voimakasta työskentelyä oman mielen kanssa. Materiaali jää käyttöön pidemmäksi ajaksi. Maksu on 98€ (voi maksaa erissä).

Alla olevasta linkistä pääset tutkimaan lisää, sekä ostosivulle.

https://karoliinahallenberg.campwire.com/checkout/vapaudu-addiktioista-4feb76fb

Kysy lisää, jos jokin mietityttää.

karoliinahallenberg@hotmail.com / 0409636266 / Voi lähestyä myös somekanavien kautta yksityisviestillä.

Instagramista löydyn nimellä @karoliinahallenberg

Kun rullaat alaspäin sivua, löydät myös asiakkaiden palautteita.

Rakkauden Temppeli

Vuosi, joka on kuin sappattivapaa, inspiroiva matka, josta olet haaveillut. Mullistava kokemus, joka tapahtuu kaiken elämän keskellä. Kundaliinijoogaa, meditaatiota, hengitysharjoituksia, suggestiivisia rentoutusharjoituksia, sekä ispiroivia luentoja. Sytytä elämäntulesi kunnon roihuun. Tämä vuosi on matka rakkauteen, hyvinvointiin, siihen tunteeseen, kun elät elämääsi itsellesi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä vuosi johdattaa sinua mielenrauhaan, kykyyn kohdata elämän haasteet tyynesti ja levollisesti. Tunnet turvaa ja luottamusta kaiken elämän draaman keskellä. Koet aiheetonta iloa, joka syntyy sisältä, eikä sinun tarvitse juosta maailman ääriin etsimään iloa ja rakkautta.

Joka kuukausi saat neljä kundaliinijoogavideota 15- 60min mittaisia. Jokainen kuukausi sisältää 11min meditaation, suggestiivisen rentoutuksen, hengitysharjoituksen sekä inspiroivia luentoja eri aiheista. Inspiroivia videoita saattaa tulla lisää kuukauden aikana, mikäli jokin aihe tuntuu erityisen ajankohtaiselta. Eletään kurssin mukana.

Laitoin hinnan todella alas, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua tähän Rakkauden vuoteen. Materiaali jää 12kk jälkeen käyttöösi. Hinta on 119€

Klikkaa linkistä ja tutki lisää.

https://karoliinahallenberg.campwire.com/checkout/rakkauden-temppeli-1-2-ff69fe10

Kysy lisää, jos jokin mietityttää.

karoliinahallenberg@hotmail.com / 0409636266 / Voi lähestyä myös somekanavien kautta yksityisviestillä.

Instagramista löydyn nimellä @karoliinahallenberg

Palutteita

Asiakkaiden kokemuksia:

”Yritän kirjoittaa kurssipalautetta käytyäni Askeleet vapauteen -verkkokurssia viiden viikon ajan. Tuntuu, että mitkään kehumisen sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kurssia. Olen kokeillut monenlaista, nyt voin onnellisena todeta, että vihdoinkin olen löytänyt toimivan tavan helpottaa kroonistuneita fyysisiä vaivojani. Tämän lisäksi paljon muutakin tuntuu nousevan syvältä sisältäni uuteen, erilaiseen käsittelyyn. 

Karoliina on laatinut omalla läsnäolevalla ja luonnollisella olemuksellaan ja taidoillaan todella tehokkaan videosarjan. Hän on ohjaajana kannustava, huumorintajuinen, iloinen, onnellinen, aito ja taitava ohjaaja. 

Kesän retriittiä odotellessa alkaa 40 päivän meditaatiohaaste. Muutama uusi harjoitusvideokin on tulossa, tämä kannustaa vielä lisää jatkamaan tällä polulla. Karoliina, kiitos, kiitos, kiitos tosi paljon ❤️❤️❤️” 

– Maiju

————————————————————————————–

”Lähdin Karoliina Hallenbergin järjestämälle Porin joogaretriitille avoimin mielin. Oli mukava kohdata Askeleet vapauteen -verkkokurssin muita osallistujia ja tehdä harjoituksia yhdessä. Retriitti lähti mukavasti käyntiin ja kundaliinjoogaharjoituksiin oli helppo heittäytyä koska samoja liikkeitä oli tehty jo useamman viikon ajan kotona. Suhtauduin aiemmin negatiivisesti verkkojoogaan mutta tämä prosessi on osoittanut luuloni vääriksi. Retriitin teemana ”Rakkaus” puhutteli paljon. Jollain tapaa olin sen aistinut jo aiemmin koska rakkaus-teemaa oli käsitelty verkkotehtävissä ja meditaatiossa paljon. Oli ihana aistia retriitin avoin ja lämmin henki. Tuntui että osallistujat olivat samalla aaltopituudella kanssani, mikä mahdollisti vaativien ja rohkeiden yhteisharjoitusten onnistumisen upeasti. Tunsin miten kriittisyys mielessäni suli ja sitä kautta muutkin vaikeat tunteet. Uskalsin vain heittäytyä harjoituksiin ja antaa niiden parantaa. Oloni oli täynnä rakkautta ja luottamusta. 

Kundaliinijoogan energiaa nostattava voima tuli entistä konkreettisemmaksi retriitillä ja nyt saan siitä kotona harjoiteltuna helpommin kiinni. Retriitistä oli siis todella paljon erilaisia hyötyjä joogan polullani, matkallani itseeni, omaan totuuteeni. 

Karoliinan ohjaus on varmaa ja syvällinen ja avoin keskustelutyyli on juuri sellaista mitä olen pitkään kaivannut elämääni. Tuntuu että Karoliinan suitsimat henkisen kasvun ja joogafilosofian teemat osuvat nyt todella vahvasti omalle polulleni ja siihen miten haluan kasvaa ihmisenä!

Kiitos Karoliina! Kiitos todella paljon! ❤️❤️❤️ Tätä lisää! 💛💛💛”.

– Laura

————————————————————————————–

”Hei Karoliina Viikonlopun retriitti oli ensimmäinen retriittini, joten en tarkkaan tiennyt mitä odottaa. 

Minusta retriitti oli kerta kaikkiaan ihana. Oli mukavaa joogata ja meditoida yhdessä kun siinä on mukana meidän kaikkien energia ja sinä ohjasit joogaa/ meditaatioita livenä. Se on erilaista, kuin yksin kotona.

Luennot rakkaudesta olivat hyviä ja avasivat universaalin rakkauden tavoittamista omalla kohdalla. Siinä varmasti harjoitus ja läsnäolo tekee vasta mestarin. Eli harjoittelu jatkuu…

Oli harvinaista/ ainutlaatuista saada niin paljon pyyteetöntä rakkauden ja hyväksynnän osoitusta. Se oli suuri lahja, kiitos kaikille kurssilaisille siitä. 

Minusta olit suunnitellut kurssin ohjelman hienosti. Oli sopivassa suhteessa kaikkea. Etukäteen hieman pelotti, että onko retriitti minulle fyysisesti liian rankka, mutta minusta se oli juuri sopiva. 

Suuret kiitokset ihanasta retriitistä sinulle. Retriitin jälkeen oli täydellisen tyyni, rauhallinen ja levollinen olo. Harvinainen olotila, oli tunne, että riitän ja maailmassani on juuri nyt kaikki hyvin ❤️”.

– Kirsi

————————————————————————————–

”Sanoja nousi vaan mikään ei tuntunut riittävältä kuvaamaan sitä mitä olin kokenut. Tyhjensin mielen, menin rakkauden tunteeseen ja hengitin sydämellä kuten Karoliina retriitissä oli opettanut. Siinä sen oivalsin. 

Mitkään kauniit sanat, pitkät puheet, eivät riitä silloin, kun asian ytimen retriitistä sekä Karoliinan lämpimän sydämellisestä ohjauksesta voi tiivistää yhteen virkkeeseen; ”Ajattele rakkaudella, hengitä sydämellä, Sinä olet rakkaus.”

Retriitin sydämellisessä olemuksessa tiedät, että voit aukaista turvallisesti sielusi ruosteisimmankin tunnelukon, ja sen esiin tuotu sisältö kohdataan rakkaudesta käsin kohti päivänvaloa”.

Kiitos! ❤️ -Annuli

————————————————————————————–

” Tämä Karoliinan verkkokurssi on yhdellä sanalla huikea!  ❤️🔥✨

 Ja kovin lyhyesti tätä kurssia onkin muutoin mahdoton kuvailla, kun on niin paljon mistä kehua. 😁
Oon saanut tästä jo nyt niin paljon, vaikka olen vasta viikon 4 harjoitteissa menossa. (Töiden puitteissa ja muutoinkin mulla tulee tehtyä meditaatiota yms. ”mielen kuntosaliharjoitusta” muutoinkin,  niin niihin en tämän kurssin osalta ole juuri (vielä) perehtynyt,mutta joogaosuus on ollut mulle se huippu juttu tässä.)  

Oon kolme kuukautta nyt tehnyt näiden Karoliinan lempeiden, avaavien ja selkeiden videoiden avulla joogaa lähes joka päivä! Alussa 20-30 min. Nykyään yleensä noin tunnin. Ihan muutama päivä jäänyt välistä. 

Mikä ihaninta, niin ei ole tuntunut suorittamiselta missään kohti. ✨

Se tässä joogamuodossa, ainakin näiden Karoliinan harjoitusvideoiden osalta, on tullut selväksi, että miten voikaan kehon liikuttaminen olla sallivaa, itseään kuuntelevaa ja kuitenkin, ei vaan juuri siksi (!),  voimakkaasti uudistavaa! 

Oma lähtötilanne oli se, että oli tullut elämänmuutosten sekä kuntosaliin kyllästymisen myötä säännölliseen liikuntaan ”pientä” paussia. Joten tilaus uudelle tavalle liikkua ja hoitaa itseä, oli päällä (Ask and it’s given✨). Joten  tämä kurssi tuli mulle juuri oikeeseen kohtaan (Petra sun kautta , kiitos❤️) 

Oon niin onnellinen,  kun liikunnan ilo ja inspiraatio palasi! Oikein odottaa joka päiväistä joogahetkeä. 
Siis minä! Jonka joogailu on aiemmin loppunut parin alun kokeilun jälkeen lyhyeen. Kun se on ollut tylsääääää. Mutta tämä ei tod. ole! Kuten tietty jo harkoitusten nimet, tulihengitys  esim. Kertoo😁 välillä saa oikein ”riehua”😉joissain harjotuksissa kaiken mieltä painavan, tai raivostuttavan pois.💪🔥✨

Ja jos väsyttääää saakelisti, niin silti näitä jaksaa tehdä. Kun voi tehdä sillä ” tasolla”  ,millä on. Ja ihana kun tätä tehdään pääosin silmät kiinni. Saa todella keskittyä kehon viestien kuunteluun ja hengityksen voimaan. Hengitysharjoitukset+ hengityksen tuki liikkeitä tehdessä tekee sen, että usein ilahtuu melko pian, kun sitä energiaa löytyykin. 😍Pahin fyysinen väsymys + turvotus lähti helpottaan kahden- kolmen  viikon kohdalla ja kahden kuukauden kohdalla se oli muisto vain.🔥

Kokemani hyödyt lyhyesti: 

 ❤️Vahvistaa ja tuo keveyttä koko päivään, erityisesti, jos harkan tekee aamulla.

❤️ Läsnäolo harjoitusta/ niiden vaikutuksia saa samalla. Karoliinalla onkin  hyväksymis- ja arvopohjaisen näkökulman osaamistaustaa, mikä myös  näkyy vahvasti läpi kurssin. Suosittelisin siis kurssia myös, jos on jotain mielen oireilua, kuten  kroonista stressiä, ahdistusta tai masennusta. 

❤️Turvotus ja pari kiloa lähti, omanoloinen keho tuli takaisin.

❤️ Niska- ja hartiaseudun jäykkyyteen ja kipuihin erittäin suuri apu. Kipua ei ole ollut (!)ja jäykkyys muuttuu tässä pikkuhiljaa yhä enemmän notkeutta kohti.

Olen niin kiitollinen kurssista❤️

 Näin pitkän sepustuksen kirjoitin, koska sydämestäni toivon, että toivottavasti tämän pariin löytää mahdollisimman moni!❤️✨”

-Merja

Minä Rakastan sinua,

Karoliina

>