18.7.2020

Tanssi sylissäni, elämän kokoinen unelma.

 

Anna katseen hyväillä katsettani.

Anna hymysi värähtää, vaikka vain aavistuksena, kuin houkutellen omaani.

Löydät kyllä parhaan osani.

 

Anna katseesi minulle, anna se!

Anna katseesi minulle silloin, kun en näe, aistin sen kyllä.

Anna se silloin, kun se on täysin peittelemätön, anna se.

 

Olet tullut sieluani pitkin,

ennen ensimmäistäkään kosketusta.

Olet tullut minuun

katseella,

hengityksissä,

värähdyksinä välillämme.

 

Nälkäni on kasvanut!

 

Laskeudun jalkojesi juureen, suutelen maan allasi.

Täytän sinusta jokaisen kohdan.

 

Tanssin sylissäsi, elämän kokoinen unelmani.

 

Rakkaudella

Sinun K

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>