7.4.2020

Sanoja Parisuhteelta teille kahdelle,

Tässä teidän kahden välissä, ihan lähellä, olen minä Parisuhde.

Minä olen teidät kaksi pitänyt yhdessä, liimannut joskus sormet verissä teitä yhteen, yhdessä pysymään, samaan aamuun heräämään.

Toisinaan, minä Parisuhde, olen huikaisevan onnellinen, kaikesta siitä, mikä on yhdessä nähty, käyty läpi, selvitty ja koettu. Siellä minä olen ollut jatkuvasti, juossut edes takaisin, tehnyt töitä ympäri vuorokauden, hyvä niin.

Toisinaan tunnen järkyttävää puristusta sydämessä, miksi minä teitä kahta olen auttanut keräämään sirpaleet. Miksi olen auttanut kokoamaan, kasaamaan ja rakentamaan, kun sitten hetkittäin, katson teitä, syvään suruun, vihaan ja katkeruuteen vajonneita.

Minä pahantekijä, miksi minä teitä pakotan.

Minussa asuu elämä itse, rakennun toivosta. Se on tehtäväni.

Kerään toivon, joskus vuosikymmenten ajan. Kun ajattelet, että kaikki on ohi, olen se, joka herättää toivon

yhdessä ohilipuvassa katseessa

tutussa huokaisussa

lähes huomaamattomassa hymyn häivähdyksessä rakkaasi kasvoilla

ja

sinun sydämesi täyttyy, yhä uudelleen

Olen parisuhde, teidän kahden keskellä oleva voima. Asun teidän sydämissä. Kuulen, näen ja tunnen kaiken, mitä teidän välillä on.

Alussa ihmiset tekevät kaikkensa, että viehättävät rakastettuaan. On tärkeintä maailmassa viehättää, kiehtoa, olla haluttava ja haluta. Laitat kauneimman hymyn huulille, tuoksut lumoavalta, annat itsestäsi parhaan osan.

Teetkö tänään niin?

Olen kuullut ihmisten uskottelevan, että se on turvallinen parisuhde, jossa saa olla kauheimmillaan, mutta ei se ole.

Älä sekoita minua siihen osaan itseäsi, jonka kanssa sinun tulisi tehdä työtä. Älä sekoita minua siihen osaan itseäsi, joka on pimeä puolesi, joka sinun tulisi kohdata ja antaa parantua.

Älä sekoita minua pimeyteesi, josta sinun tulee ottaa vastuu.

Alussa toisen ei tarvinnut ansaita mitään. Halusit antaa ja halusit ottaa vastaan. Teetkö tänään kauppaa rakkaudestasi, läheisyydestä, hellyydestä, rakastelusta, toisen auttamisesta. ”Jos tuo tekee, kuten minä haluan, niin minä annan itsestäni palasen” ”Kun tuo toinen taipuu tahtooni, niin minä annan murusen hellyydestäni”. ”Kunhan tuo toinen on, kuten minä haluan, niin minä annan, sen mitä tuo toinen janoaa”. ”Minulla on valta”!

Minä parisuhde autan kyllä sinua pimeän puolesi kanssa, koska suurin kipu, pelko ja suru tulee näkyväksi suhteessa toisiin ihmisiin. Mutta sinun on ensin ymmärrettävä, että olet vastuussa sinun vihasta, katkeruudesta ja surusta, joka syntyi, kun luulit, että voit kontrolloida elämää ja sen luontoa.

Polvistu yhä uudelleen oman itsesi, oman kipusi äärelle. Ei haittaa, vaikka kompastut, silloin on hyvä hetki katsoa, kuunnella ja tuntea, yhä uudelleen.

– Elämä ei pettänyt sinua koskaan, se on jatkuvasti puolellasi. Se virtaa sinussa vapaana, villinä, kuohuvana ja äärettömän kauniina. Kaikki on sinussa, elämä itse.

Ja päätä ”Se kehen rakastut, mä oon edelleen”

Rakkaudella,

Oma Parisuhteesi 😉


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>