Suru sanoi, minä synnyn hiljaa, en tule heti, en kiirehdi, en ole äänekäs, en hallittavissa. Mutta tulen, kun minun aikani on. Tulen, vastaan taistelun, kieltämisen, pakottamisen, kymmenien uudelleen taisteluun ryhtymisten, vihan ja raivon jälkeen, sitten, kun lopulta katsot minuun. En tee itsestäni numeroa, mutta et voi mennä ohitseni. Kun tulen, silloin kaikki on jo hiljaista.

Valtaan hitaasti sinusta jokaisen kohdan. Katsot maailmaa minun verhoni lävitse. Se ei tarkoita, että näkisit maailman rumana, ilottomana tai rakkaudettomana. Olen vain hiljaa läsnä kaikessa.

Kulje kanssani vähän matkaa. Ethän työnnä minua pois, kuulumattomiin. Lupaan ettet lopultakaan huku voimaani.

Anna minun olla hetken aikaa tuoksu ihollasi, vivahde äänessäsi.

Kun olen kanssasi, päivissä on hetkiä, jolloin aika pysähtyy.

Leikkaan hetkien pinnan paljaaksi.

Näet, ettei ole ainoatakaan tunnetta, elämänkohtaloa, ihmistä, tarinaa tai maailmaa, joka ei olisi myös syvän kauneuden ja rakkauden läpäisemä. Minä näytän sen sinulle, älä pelkää.

Jos tahdot tehdä jotakin hyväkseni, meidän yhteisellä matkalla, sitten kun voimasi riittävät. Minä pyydän, anna Rakkautesi virrata minuun ja minä annan sinulle sen, mikä minussa on kauneinta.

Rakkaudella Surusi

Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Joogahieronta

Joogahieronnassa käydään koko vartalo läpi, käyttäen apuna erilaisia hierontatekniikoita ja venytyksiä, kuten joogavenytyksiä, akupainantaa, sekä klassisia kuivahierontaotteita. Hieronta tehdään lattialla alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin.

>