4.11.2017

Suru sanoi, minä synnyn hiljaa, en tule heti, en kiirehdi, en ole äänekäs, en hallittavissa. Mutta tulen, kun minun aikani on. Tulen, vastaan taistelun, kieltämisen, pakottamisen, kymmenien uudelleen taisteluun ryhtymisten, vihan ja raivon jälkeen, sitten, kun lopulta katsot minuun. En tee itsestäni numeroa, mutta et voi mennä ohitseni. Kun tulen, silloin kaikki on jo hiljaista.

Valtaan hitaasti sinusta jokaisen kohdan. Katsot maailmaa minun verhoni lävitse. Se ei tarkoita, että näkisit maailman rumana, ilottomana tai rakkaudettomana. Olen vain hiljaa läsnä kaikessa.

Kulje kanssani vähän matkaa. Ethän työnnä minua pois, kuulumattomiin. Lupaan ettet lopultakaan huku voimaani.

Anna minun olla hetken aikaa tuoksu ihollasi, vivahde äänessäsi.

Kun olen kanssasi, päivissä on hetkiä, jolloin aika pysähtyy.

Leikkaan hetkien pinnan paljaaksi.

Näet, ettei ole ainoatakaan tunnetta, elämänkohtaloa, ihmistä, tarinaa tai maailmaa, joka ei olisi myös syvän kauneuden ja rakkauden läpäisemä. Minä näytän sen sinulle, älä pelkää.

Jos tahdot tehdä jotakin hyväkseni, meidän yhteisellä matkalla, sitten kun voimasi riittävät. Minä pyydän, anna Rakkautesi virrata minuun ja minä annan sinulle sen, mikä minussa on kauneinta.

Rakkaudella Surusi

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>