18.8.2017

Ihminen, kuule luontosi kuiske…

Tule syliini, kulje metsissäni, rannoillani, katsele mereni pintaa, järvieni heijastuksia, astele niittyjeni pientareita. Anna tuoksuni täyttää sinut. Katso minua, luontoasi rakkaudella. Näe kauneuteni, joka on myös sinun kauneutesi. Tule syliini ja minä täytän sinut kaikella rakkaudellani ja huolenpidollani. Minä annan sinulle mitä sielusi janoaa. Minä olen, kaikessa kauneudessani, voimassani ja henkeäsalpaavassa täydellisessä systeemissäni, myös osa sinua. Älä luule, että olemme erillisiä. Olemme yhtä, sinä olet osa minua. Kuule kuiskeeni, tunne hipaisuni, kun tuuli kulkee ihollasi, kun vesipisarat valuvat hiuksillasi, minä silitän sinua silloin. Aisti minun rakkauteni ihminen, sylini on aina avoin sinulle. Minä odotan sinua joka hetki ja kun tulet luokseni, minä kiedon sinut syleilyyni ja annan sinulle kaiken.

Minä Rakastan sinua, Luontosi

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>