18.8.2017

Ihminen, kuule luontosi kuiske…

Tule syliini, kulje metsissäni, rannoillani, katsele mereni pintaa, järvieni heijastuksia, astele niittyjeni pientareita. Anna tuoksuni täyttää sinut. Katso minua, luontoasi rakkaudella. Näe kauneuteni, joka on myös sinun kauneutesi. Tule syliini ja minä täytän sinut kaikella rakkaudellani ja huolenpidollani. Minä annan sinulle mitä sielusi janoaa. Minä olen, kaikessa kauneudessani, voimassani ja henkeäsalpaavassa täydellisessä systeemissäni, myös osa sinua. Älä luule, että olemme erillisiä. Olemme yhtä, sinä olet osa minua. Kuule kuiskeeni, tunne hipaisuni, kun tuuli kulkee ihollasi, kun vesipisarat valuvat hiuksillasi, minä silitän sinua silloin. Aisti minun rakkauteni ihminen, sylini on aina avoin sinulle. Minä odotan sinua joka hetki ja kun tulet luokseni, minä kiedon sinut syleilyyni ja annan sinulle kaiken.

Minä Rakastan sinua, Luontosi


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>