Ihminen, kuule luontosi kuiske…

Tule syliini, kulje metsissäni, rannoillani, katsele mereni pintaa, järvieni heijastuksia, astele niittyjeni pientareita. Anna tuoksuni täyttää sinut. Katso minua, luontoasi rakkaudella. Näe kauneuteni, joka on myös sinun kauneutesi. Tule syliini ja minä täytän sinut kaikella rakkaudellani ja huolenpidollani. Minä annan sinulle mitä sielusi janoaa. Minä olen, kaikessa kauneudessani, voimassani ja henkeäsalpaavassa täydellisessä systeemissäni, myös osa sinua. Älä luule, että olemme erillisiä. Olemme yhtä, sinä olet osa minua. Kuule kuiskeeni, tunne hipaisuni, kun tuuli kulkee ihollasi, kun vesipisarat valuvat hiuksillasi, minä silitän sinua silloin. Aisti minun rakkauteni ihminen, sylini on aina avoin sinulle. Minä odotan sinua joka hetki ja kun tulet luokseni, minä kiedon sinut syleilyyni ja annan sinulle kaiken.

Minä Rakastan sinua, Luontosi

Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Joogahieronta

Joogahieronnassa käydään koko vartalo läpi, käyttäen apuna erilaisia hierontatekniikoita ja venytyksiä, kuten joogavenytyksiä, akupainantaa, sekä klassisia kuivahierontaotteita. Hieronta tehdään lattialla alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin.

>