5.4.2023

Olen suunnattoman kiitollinen kaikille niille minua vanhemmille naisille, joita kohtaan, joko työni kautta tai muutoin elämässä. Koen sen valtavan suurena lahjana. Keskustelut, jotka liittyvät ikääntymiseen ovat jatkuvasti läsnä haastaen itseäni. Olen pohtinut ja kuulostellut paljon ikää ja naiseutta. Muutamia päiviä sitten tein tietoisen päätöksen, ottaa ”haaste” vastaan täydellä voimalla.

Itse näen ikääntymisen, todella kiehtovana vaiheena naisen elämässä. Toki myös miesten, mutta naisten ikääntymiseen liittyy valtavan paljon enemmän latausta, kuin miesten. Meidän kulttuurissa, lännessä, sitä ei arvosteta ja siihen liittyy valtavasti uskomuksia. Uskomukset palvelevat myös markkinoita todella suurella volyymillä.

Mitä, jos olisikin niin, että naiset lähtisivät tekemään määrätietoisesti työtä selättääkseen uskomukset ja antautuisivat tälle ikävaiheelle kaikella voimalla. Itse näen, että tämä ikävaihe voi olla naisen elämässä kaikkien voimakkain, etenkin vaihdevuosien alettua. Voima ei enää ”valu” kehosta ulos. Keho ei enää valmistaudu hedelmöittymään, vaan saat ohjattua kaiken elinvoiman omaan käyttöön. Niin negatiiviskesi kuvatut vaihdevuodet voikin olla totaalisen voimaan nousun aikaa. Kuulen ja näen kyllä jatkuvasti, miten monet naiset ei astu voimaan, vaan luopuvat siitä, koska ovat niin syvästi uskomusten vankeja. En tarkoita näillä sanoilla epätoivoista nuoruudesta kiinni pitämistä, vaan puhun voiman haltuun ottamisesta.

Parhaimmillaan en tiedä, mitään niin voimakasta olentoa maanpäällä, kuin ikääntyvä, oman voiman ja oman elämän haltuun ottanut nainen. Tämä on hiljalleen tapahtunut itselleni. En välitä enää lainkaan siitä, mitä kukaan ajattelee minun tavastani elää, olla tai ilmentää itseäni. Se tuntuu niin käsittämättömän ihmeellisen ihanalta. Kaikki on vasta alussa, mitä onkaan vielä edessä.

Ikääntymiseen liittyy paljon ajatuksia ja uskomuksia seksuaalisuudesta, seksuaalivoimasta ja seksistä.

Seksuaalisuus on energiaa, eikä liity ikään. Olemme seksuaalisia olentoja syntymästä kuolemaan. Seksuaalienergia on valtavaa luomisen voimaa, jota voit oppia ohjaamaan ja käyttämään omassa palveluksessa. Ikä voi lopulta tuoda voimaa päästää irti kontrollista, jos on elänyt vahvasti pyrkien kontrolloimaan elämää, itseään ja kehoaan. Seksi parhaimmillaan on vapautumista, irti päästämistä, ei kontrollointia. Kontrolloidessa mietit miltä näytät, kuulostat, kelpaatko, miellyttääkö keho toista, se kaikki on pyrkimystä kontrolloida. Kontrolloinnin tarve nousee pelosta. Kohtaa pelko, jotta voit vapautua siitä. Kiehtovaa ja myös nautinnollisinta on heittäytyminen, antautuminen ja vapautuminen. Olisiko aika kokeilla tätä pyhää kolminaisuutta?

Lakkaa pyytelemästä anteeksi itseäsi!

Seksuaalisuus on energiaa, jolla ei lopulta ole mitään tekemistä vallitsevien kauneusihanteiden kanssa. Iän tuomat muutokset kehossa ei ole rumia tai epä kiihottavia. Kysymys on katseesta, joka meille on opetettu. Miten sinä olet, ja huom! OPPINUT katsomaan itseäsi ja muita. Eniten merkitystä on sillä, minkälaisella katseella itse katsot itseäsi, koska sen heijastuksen näet toisen katseessa.

Kuka murtaa myytit, jos naiset ei tee sitä itse. Tiedän, että on paljon naisia, jotka ajattelevat samoin ja sittenkin valtava määrä naisia, jotka eivät uskalla astua ulos uskomuksista, ulos siitä kaikesta mitä meille syötetään ikääntymisestä ja mitä keinoja meille tarjoillaan sen välttämiseksi. Alkaa itsensä pienentäminen, kilpajuoksu ajan kanssa. Ihminen laittaa itsensä ja vanhenevan kehonsa vankilaan. Kun poolin toinen puoli voisi olla totaalinen vapauteen astuminen.

Kehotan kyllä pitämään omasta temppelistä huolta, koska huonosti voiva ihminen ei pysty ohjaamaan omaa elämäänsä.

Tunnen sen voiman, joka on noussut viimeisten vuosien aikana itsessäni. Tämä voima ei ollut minussa tässä muodossa, eikä laajuudessa nuorena. Tiedän, tunnen ja aistin, joka solulla, että olen uskomattoman upean vaiheen kynnyksellä.

Jokainen nainen, joka tekee tämän työn itsensä kanssa, tekee vahvaa muutosta kulttuurissa, sekä valtavan palveluksen itselleen ja perässä tuleville naisille.

Minä rakastan sinua

ps.

Läsnäolo on iätöntä voimaa. Läsnäoleva ihminen on omalla tavallaan iätön. Huomaat tämän, kun kokeilet itse ja seuraat ympäristöä.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>