1.1.2019

Luovuuteni olenko laiminlyönyt sinua viime kuukausina. Olen kyllä ajatellut sinua paljon, hyvin paljon, kaivannut ja kokenut oloni aavistuksen etääntyneeksi itsestäni.

Olet osa minua. Leikki, innostus, intohimo, tahto, joka vyöryy ylitseni ratkaisevalla hetkellä. Saat sydämeni lyömään kovempaa, vereni virtaamaan lämpimänä, kehon väreilemään tahdissasi. Sellaisena minä koen sinut itsessäni, läheisyytesi.

Luovuuteni tahdon sinut takaisin kuiskimaan sanoja niskaani, hiuksiini, minuun, siihen kuka olen.

Tahdon tuntea huulesi sydämelläni silloin, kun tunnen olevani oikealla tiellä.

Luovuuteni minä olen sinua varten, miten voisin kutsua sinua luokseni. Laitanko itseni, kuten ajattelen sen miellyttävän katsettasi, levitänkö rakkauden öljyn iholleni, jotta aistisi voisivat nauttia.

Kutsunko sinut sydämeeni, ehkä pidät sen sisustuksesta.

tai

Tanssinko sinut luokseni, hitain rytmein.

Tule, olen täällä sinua varten.

Laskeudun polvilleni eteesi, olen sinua varten. En siksi, että kaipaisit nöyristelyä, vaan kunnioituksesta, rakkaudesta. Kuinka lukemattomia kertoja sinä olet taipunut minun sieluni raameihin.

Miten voisin palvella sinua parhaiten, luovuuteni?

Silloin, kun sinä olet minussa, voimakkaasti ja varmasti, minä tunnen sinut.

Olet se kohta minussa, joka on vapaa, villinä ryöppyävä voima. Tunnen sinut sydämessäni asuvana rohkeutena, koskemattomana herkkyytenä ja kaiken läpäisevänä Rakkautena.

Olet kaiken merkitys.

Tule kaikissa sinun väreissä, äänissä, tunteissa ja kosketuksissa.

Minä olen sinun,

K

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>