Luovuuteni olenko laiminlyönyt sinua viime kuukausina. Olen kyllä ajatellut sinua paljon, hyvin paljon, kaivannut ja kokenut oloni aavistuksen etääntyneeksi itsestäni.

Olet osa minua. Leikki, innostus, intohimo, tahto, joka vyöryy ylitseni ratkaisevalla hetkellä. Saat sydämeni lyömään kovempaa, vereni virtaamaan lämpimänä, kehon väreilemään tahdissasi. Sellaisena minä koen sinut itsessäni, läheisyytesi.

Luovuuteni tahdon sinut takaisin kuiskimaan sanoja niskaani, hiuksiini, minuun, siihen kuka olen.

Tahdon tuntea huulesi sydämelläni silloin, kun tunnen olevani oikealla tiellä.

Luovuuteni minä olen sinua varten, miten voisin kutsua sinua luokseni. Laitanko itseni, kuten ajattelen sen miellyttävän katsettasi, levitänkö rakkauden öljyn iholleni, jotta aistisi voisivat nauttia.

Kutsunko sinut sydämeeni, ehkä pidät sen sisustuksesta.

tai

Tanssinko sinut luokseni, hitain rytmein.

Tule, olen täällä sinua varten.

Laskeudun polvilleni eteesi, olen sinua varten. En siksi, että kaipaisit nöyristelyä, vaan kunnioituksesta, rakkaudesta. Kuinka lukemattomia kertoja sinä olet taipunut minun sieluni raameihin.

Miten voisin palvella sinua parhaiten, luovuuteni?

Silloin, kun sinä olet minussa, voimakkaasti ja varmasti, minä tunnen sinut.

Olet se kohta minussa, joka on vapaa, villinä ryöppyävä voima. Tunnen sinut sydämessäni asuvana rohkeutena, koskemattomana herkkyytenä ja kaiken läpäisevänä Rakkautena.

Olet kaiken merkitys.

Tule kaikissa sinun väreissä, äänissä, tunteissa ja kosketuksissa.

Minä olen sinun,

K

Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Joogahieronta

Joogahieronnassa käydään koko vartalo läpi, käyttäen apuna erilaisia hierontatekniikoita ja venytyksiä, kuten joogavenytyksiä, akupainantaa, sekä klassisia kuivahierontaotteita. Hieronta tehdään lattialla alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin.

>