Elämän nektari meissä on elinvoiman lähde, ydin, aidoin, kaunein, originaalein, ja villein osa meitä.

Se on osa, jonka piilottamiseen saatamme käyttää valtavan määrän energiaa elämän aikana. Useimpien vanhemmat suitsivat meistä pois roson, sen osan, mikä hämmentää muita. Opimme alitajuisesti, että kiehtovin ja kiinnostavin osa meistä on se, mikä on sovelias, jotakin mikä saa muut tuntemaan olonsa mukavaksi. Pelkäämme, että jokin sellainen tulee näkyväksi, joka hipaisee häpeän tunnetta.

Rajoittamalla omaa aitoa osaa itsessämme, rajoitamme elinvoimaa. Luulemme, että meistä kiinnostavia tekee työ, titteli, ulkoinen olemus, puitteet joissa elämme ja se miltä saamme elämämme näyttämään.

Se on valtava harha.

Ajattele luontoa, sen vaihtelevuutta, tottelemattomuutta, säännönmukaisuutta, säännöttömyyttä ja siihen sisältyvää villiä mihinkään sopimatonta kauneutta.

Sinä olet luonto.

Sellaisten ihmisten lähellä on valtavan hyvä olla, jotka ovat lähellä omaa itseään, omaa luontoaan. Tuolloin ihminen on pudottanut naamarinsa, ei piiloudu roolin taakse, uskaltaa olla paikalla, näyttää itsensä, vaikka se ei olisi opittuun kaavaan sopiva. Miksi, koska niin paljon pystymme hyväksymään muiden säännöttömyyttä, kuin voimme hyväksyä sitä itsessämme. Sellaisen ihmisen lähellä saa olla, se kuka on. Siinä on turvallista olla.

On ainoastaan yksi sääntö, älä vahingoita muita, siinä on kaikki, ihan kaikki.

Miten äärettömän kiinnostava maailma ja elämä meillä on, kun lakkaamme kuvittelemasta, että on jokin muotti tai sääntö mihin meidän tulisi istua. Ei ole, ei ole olemassa mitään muottia tai sääntöä.

Luonto on aina täydellinen ja sinä olet luonto, osa sen suunnatonta kokonaisuutta. Olet aina turvassa sen valtavassa syleilyssä.

Rakkaudella,

Luontosi <3

Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Joogahieronta

Joogahieronnassa käydään koko vartalo läpi, käyttäen apuna erilaisia hierontatekniikoita ja venytyksiä, kuten joogavenytyksiä, akupainantaa, sekä klassisia kuivahierontaotteita. Hieronta tehdään lattialla alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin.

>