Elämän nektari meissä on elinvoiman lähde, ydin, aidoin, kaunein, originaalein, ja villein osa meitä.

Se on osa, jonka piilottamiseen saatamme käyttää valtavan määrän energiaa elämän aikana. Useimpien vanhemmat suitsivat meistä pois roson, sen osan, mikä hämmentää muita. Opimme alitajuisesti, että kiehtovin ja kiinnostavin osa meistä on se, mikä on sovelias, jotakin mikä saa muut tuntemaan olonsa mukavaksi. Pelkäämme, että jokin sellainen tulee näkyväksi, joka hipaisee häpeän tunnetta.

Rajoittamalla omaa aitoa osaa itsessämme, rajoitamme elinvoimaa. Luulemme, että meistä kiinnostavia tekee työ, titteli, ulkoinen olemus, puitteet joissa elämme ja se miltä saamme elämämme näyttämään.

Se on valtava harha.

Ajattele luontoa, sen vaihtelevuutta, tottelemattomuutta, säännönmukaisuutta, säännöttömyyttä ja siihen sisältyvää villiä mihinkään sopimatonta kauneutta.

Sinä olet luonto.

Sellaisten ihmisten lähellä on valtavan hyvä olla, jotka ovat lähellä omaa itseään, omaa luontoaan. Tuolloin ihminen on pudottanut naamarinsa, ei piiloudu roolin taakse, uskaltaa olla paikalla, näyttää itsensä, vaikka se ei olisi opittuun kaavaan sopiva. Miksi, koska niin paljon pystymme hyväksymään muiden säännöttömyyttä, kuin voimme hyväksyä sitä itsessämme. Sellaisen ihmisen lähellä saa olla, se kuka on. Siinä on turvallista olla.

On ainoastaan yksi sääntö, älä vahingoita muita, siinä on kaikki, ihan kaikki.

Miten äärettömän kiinnostava maailma ja elämä meillä on, kun lakkaamme kuvittelemasta, että on jokin muotti tai sääntö mihin meidän tulisi istua. Ei ole, ei ole olemassa mitään muottia tai sääntöä.

Luonto on aina täydellinen ja sinä olet luonto, osa sen suunnatonta kokonaisuutta. Olet aina turvassa sen valtavassa syleilyssä.

Rakkaudella,

Luontosi <3

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>