8.10.2022

Rakas toinen ihminen siellä, lähetän suuren lämpimän halauksen juuri sinulle sen kaiken keskelle mitä juuri nyt käyt läpi, on se mitä hyvänsä. Jos olet hyvinvoiva ja iloitset elämästä, iloitsen täällä sydämessäni. Jos tunnet surua, pelkoa, pettymystä ahdistusta, mitä ikinä, lähetän lämpimän suuren halauksen.

Aina, kun joku ulkopuolelta pyrkii sanoittamaan minkälainen sinun tulisi olla naisena, äitinä, miehenä, isänä, lapsena tai nuorena, ymmärrä, että se kaikki tulee sinun ulkopuoleltasi. Joku toinen pyrkii asettamaan sinua raameihin, joissa toivoisi toiset ihmiset nähtävän. Olet jo lapsesta asti, valtaosa meistä, ottanut tiedostamatta ulkopuolelta mallit, ohjeet, uskomukset ja tarinat siitä, mikä on oikein, totta, kaunista, hyvää tai pahaa. Kyseenalaista kaikki! Se on opittua, mutta ei välttämättä mitenkään linjassa itsesi ja oman sydämesi kanssa. Koen, että se mikä syntyy todeksi omasta itsestä käsin, on kestävää, linjassa oman aidon itsen, rehellisyyden, omien rajojen, arvojen ja elämän kanssa. Jos pyrimme johonkin, mitä sanoitetaan meidän ulkopuoleltamme, on se jälleen itsensä kadottamista, pyrkimystä miellyttää maailmaa. Tasapaino löytyy sisältä, ei jonkun toisen kertomana siitä minkälainen sinun tulisi olla.

Ihmisinä meihin mahtuu kaikki ulottuvuudet. Naiseen mahtuu syvästi rakastava äiti, jumalatar, dynaaminen, voimakas, vahva ihminen, joka luo, saa aikaan ja asettaa rajat. Mieheen mahtuu isällisyyden kaikki puolet, herkkä, haavoittuva ihminen, voimakas, vahva, dynaaminen elämän ja maailman rakentaja. Mikäli pyrimme vahvistamaan jotakin osa- aluetta toisen kustannuksella, syntyy epätasapaino.

Yritän sanoittaa, että ei ole mitään, mitä joku toinen voi sanoa siitä minkälainen ihminen, mies, isä, nainen, äiti, lapsi tai nuori sinun tulisi olla. Miten ilmentää omaa elinvoimaa, elämänenergiaa, elämänviettiä. Se kaikki on sinussa luonnollisena, aitona tietona, mutta usein emme tunnista sitä, koska olemme niin etäällä omasta itsestä.

Sen sijaan, että lähden määrittelemään minkälainen ihminen, nainen, äiti, mies, isä, lapsi tai nuori jonkun tulisi olla, voisinko vain luoda tilan, jossa ihminen saa olla juuri siinä kohdassa missä on, juuri sellaisena kuin on. Katsoa rakkauden katseella toista ihmistä.

Tässä maailmassa ilmenee valtava tarve etsiä vastapainoa itsensä ulkopuolelta. Ajattelemme, että löytäessämme vastaparin, tuo vastapari täyttää meidät. Niin ei tule ikinä tapahtumaan, ikinä. Voimme kyllä nauttia vastapareista ja nauttia näistä energioista. Mikäli emme tunnista itsessämme kaikkia puolia, anna niiden kasvaa ja kehittyä, jos emme uskalla ilmentää itsessämme kaikkia ulottuvuuksia, syntyy helposti suhteeseen/suhteisiin riippuvuus ja pelko, joka ohjaa käyttäytymistä, koska etsimme itsemme ulkopuolelta, jotakin mikä ei ole omassa itsessä tasapainossa.

Kun meissä itsessämme tasapainottuu feminiini ja maskuliini energia. Kun ilmennämme itsessämme vapaasti eri olemuspuolia, loppuu epätoivoinen rakkauden etsintä. Tällöin voimme rauhassa kohdata toisen ihmisen, ilman, että epätoivoisesti etsii jotakuta täyttämään ”puuttuvaa” energiaa itsessään. Voi syntyä rakkautta, joka syntyy ja elää vapaudessa.

Tasapaino löytyy, kun ihminen kääntyy sisäänpäin, hiljentää elämän tahtia, kuuntelee ja kuulee elämän omassa itsessä, kuluvassa hetkessä. Rohkeasti kokee ja näkee tunteet, jotka nousevat ja kohtaa ne tietoisuudesta käsin. Uskaltaa katsoa omaan pimeyteen, nostaa sen kaiken näkyväksi rakkauden katseeseen. Kun palaat yhä uudelleen ja uudelleen läsnäolon tilaan, hengitykseen ja kuluvaan hetkeen. Sieltä nousee aito oma itsesi, siellä ei ole määrittelyitä sille, kuka sinun tulisi olla tai miten elää elämäsi. Epäröinnin hetkellä, kysy itseltäsi ”palveleeko tämä valinta rakkautta”. Hengitä ja unohda kaikki muu.

Tämä on minun kokemukseni, sallin täysin ja täydesti sinun kokemuksesi.

Minä Rakastan sinua ❤️

Minä, Karoliina, syvästi rakastava äiti, rakastaja, rakastettu, jumalatar, työtään rakastava ihminen, villi, kesy, vapaa ja ihan mitä sitten ikinäkin keksin missäkin hetkessä ilmentää.😜


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>