12.12.2021

Juhlistan maailmankaikkeutta, sitä käsittämätöntä kauneutta ja loputonta voimaa. Tunnen valtavan hiljaisen avaruuden, joka pitää meitä joka hetki syleilyssään. Se kaikki tila, hiljaisuus ja vapaus on myös sinun sisällä.

Juhlistan henkeäsalpaavan ihmeellistä, kaunista, karua ja niin moniulotteista luontoa. Olemme osa sen kiertokulkua. Olemme yhtä luonnon kanssa, ymmärsimme sitä tai emme.

Kun lumi sataa jäätyneen maan päälle, meissä on tuo sama ominaisuus, jähmettyvä kylmyys ja paikoilleen pysähtyvä hiljaisuus. Meissä on tuli, kuumana laavana palava roihu. Meissä asuu valtamerten voima ja kuun rytmi. Olemme aurinko, sen lämpö ja siitä syntyvä vehreys, hedelmällisyys ja runsaus.

Voitko nähdä tuon valtavan kauneuden, rytmin ja sen kaikki ilmiöt osana omaa olemusta? Voitko tuntea tuon kaiken syvällä, sinun omassa luonnossa? 

Minä Rakastan sinua❤️

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>