12.12.2021

Juhlistan maailmankaikkeutta, sitä käsittämätöntä kauneutta ja loputonta voimaa. Tunnen valtavan hiljaisen avaruuden, joka pitää meitä joka hetki syleilyssään. Se kaikki tila, hiljaisuus ja vapaus on myös sinun sisällä.

Juhlistan henkeäsalpaavan ihmeellistä, kaunista, karua ja niin moniulotteista luontoa. Olemme osa sen kiertokulkua. Olemme yhtä luonnon kanssa, ymmärsimme sitä tai emme.

Kun lumi sataa jäätyneen maan päälle, meissä on tuo sama ominaisuus, jähmettyvä kylmyys ja paikoilleen pysähtyvä hiljaisuus. Meissä on tuli, kuumana laavana palava roihu. Meissä asuu valtamerten voima ja kuun rytmi. Olemme aurinko, sen lämpö ja siitä syntyvä vehreys, hedelmällisyys ja runsaus.

Voitko nähdä tuon valtavan kauneuden, rytmin ja sen kaikki ilmiöt osana omaa olemusta? Voitko tuntea tuon kaiken syvällä, sinun omassa luonnossa? 

Minä Rakastan sinua❤️

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>