6.2.2022

”Olen sinun elämänvietti, oma ainutlaatuinen vapaa luomisen -ja rakkauden voima. Tunnetko miten, liikun kehossasi, ympärilläsi, kaikessa ja kaikkialla?

Kuulin sanat, jotka tunkeutuivat tajuntaani. Istuin hiljaa metsässä, jossa valtavat lumikerrokset peittivät kaiken pehmeään peittoonsa. Puiden oksat kaartuivat alas, raskaan lumen painaessa niiden oksia. Auringon, lähes kultainen valo siivilöityi lumen ja puiden seasta, levittäen ympärilleen uskomattoman kauniin pehmeän valonäytelmän. Tunsin syvää kiitollisuutta, että aistin hänet näin voimakkaasti.

Sanojen kuiske alkoi virrata ympärilläni.

”Olen näytellyt ja näyttelen suurinta osaa tällä maallisen maailman näyttämöllä. Olen kaiken taustalla piilevä elämänvietti. Ilmennän itseäni, niin äärettömän monella eri tasolla. Minut tavallisesti tunnistetaan seksuaalivietissä, mutta olen paljon enemmän, kuin seksi. Tuo ilmenemisen muoto on äärettömän hieno ja kaunis, mutta on vain yksi osa valtavaa voimaani. Ihminen, joka näkee minusta ainoastaan tuon puolen, on kuin eläisi elämän katsellen elokuvia, koskaan itse oikeasti elämättä ja toisaalta ihminen, joka tuntee minut koko laajudessaan, saa myös seksuaalienergian koko voiman käyttöönsä”.

Hän piti sitten merkityksellisen tauon, jonka aikana sanat ehtivät laskeutua hiljaiseen metsään. Hengitin rauhallisesti ja näin annoin merkin omalla tavallani, että olin valmis kuulemaan lisää.

”Minut on usein ymmärretty väärin ja toisaalta koetettu laittaa, niin monenlaiseen muottiin, että en edes jaksa luetella, miten lukemattomin eri tavoin minua on yritetty rajoittaa, suitsia ja pakottaa. Minut on äärimmäisen harvoin tässä maailmassa nähty siinä kokonaisuudessa, joka todella olen. Kyllä, minut on nähty kauniina osana ihmisen elämää, minua on arvostettu, kunnioitettu ja vaalittu. Minut on myös yhtä usein, jopa useammin, poljettu maahan, nöyryytetty ja syljetty päälle. Oli miten vain, niin minusta on nähty äärettömän pieniä osasia. Mikään tuosta ei kuitenkaan loukkaa minua, koska tiedän, että jokainen näkee ja toteuttaa minua oman tietoisuutensa mukaisesti”.

Mitä sitten antaisit ohjeeksi niille, jotka tahtovat tunnistaa, tiedostaa ja elää sinut todeksi?

”Kuuntele itseäsi ja ilmennä omaa energiaa tavalla, jota ei sanele maailma tai totutut tavat. Tule hiljalleen tietoiseksi siitä kaikesta, joka on ”tarjoiltu” sinuun ulkoa käsin ja toisaalta kaikesta siitä, joka on kitketty näyttämään ”oikeanlaiselta” ehkä jo lapsuudessa.  Kaikesta siitä, jota sinusta on vuoltu, jotta et olisi liikaa tai liian vähän sille katseelle, jolla luulemme, että maailma meitä katselee. Ohjaus on ollut usein hyvin hienoviritteistä. Katseet, äännähdykset, pienet huomautukset tai energian muutokset, kun olet toiminut, sanonut tai käyttäytynyt jollain tietyllä tavalla, joka on ollut liikaa tai liian vähän ulkopuoliselle arvostelun ja arvioinnin katseelle. Joskus ne ovat voineet olla rumia, alistavia, epäkunnioittavia, väheksyviä ja halventavia sanoja, joilla sinut on pyritty laittamaan muottiin, joka on sopinut sinua lähellä oleville ihmisille. Tule tietoiseksi siitä, miten paljon rajoitat tai pusket itseäsi, jotta ilmentäisit omaa energiaa muille miellyttävällä tavalla”.

Toisaalta

”Kun koet, jonkun toisen ihmisen ilmentävän itseään liian voimakkaasti, liian laimeasti tai liian yhtään mitään, niin käännä katseesi yhä uudelleen omaan itseesi. Aina, kun havaitset tarvetta arvioida, arvostella tai tuomita, niin käännä katse yhä uudelleen omaan itseesi ja siihen, mihin tuo epämukava tunne sinussa osuu. Näin hiljalleen myös oma energiasi vapautuu ja voit päästää irti pelosta. Mitä sinä pelkäät, kun aistit tuota voimallista energiaa? Kenties oman voimasi ilmentämiseen liittyy jotakin vaikeutta, ahdistavia tunteita tai pelkoa. Mene niitä kohti, rakastavasti, lempeästi ja anna itsellesi turva, jonka syleilyssä voit hoitaa kaikki haavasi”.

Kuka sinä sitten olet koko laajuudessasi?

”Minä olen jotakin niin suunnattoman kaunista, voimakasta ja vapaata, että et ehkä saata kuvitella mitä se voi tarkoittaa, kun elät minut todeksi. Voi olla, että tänään tai aina silloin tällöin tunnet itsesi pieneksi ja mitättömäksi. Saattaa olla, että et näe, tunne tai aisti kauneutta, viisautta ja rakkautta, joka olet. Kuuntele tarkasti mitä nyt sanon. Sinä kyllä tiedät tämän kaiken, mutta olet vain unohtanut, unohtunut uneksimaan elämän draamaa”.

”Se joka sinua hengittää, on sinun todellinen olemuksesi. Ei, en tarkoita persoonaa joka olet. Tarkoitan sitä jossa olemme kaikki yhtä, joka on ydinolemuksesi. Samaistut täysin persoonaan, joka on kehosi ja elää tätä fyysisen maailman elämää. Voit myös vaihtaa näkökulmaa. Kun kysyt itseltäsi ”kuka minua hengittää” saatat tavoittaa ensin pienissä välähdyksissä ja ajan kanssa yhä useammin, kunnes lopulta voit elää tiedostaen joka hetki, todellisen olemuksesi”

Mitä se sitten tarkoittaa, kun elän todeksi itseni?

Hän kajautti ilmoille syvän lämpimän naurahduksen, joka samaan aikaan oli rakastava ja välitti kuulijalleen viestin, joka sisälsi tunteen täydellisestä vapaudesta.

”Voit elää täysin rauhassa, koska näet harhan läpi. Et samaistu enää draamaan, jota maailma pyörittää ja, jonka ihmiset ottavat niin tosissaan. Elät elämääsi, mutta et ole samaistunut tunteisiin tai ajatuksiin. Tunnet edelleen tunteet, mutta koska et samaistu niihin, et ole tunteiden heiteltävänä. Mitä ikinä tapahtuu sinulla on syvä rauha sisimmässä. Tiedätkö mitä sellainen tarkoittaa, hän kysyi vuorostaan minulta, niin rakastavalla äänellä, että kyyneleet kihosivat silmiini.

Hiljaisuus lepäsi välillämme, laskeutui osaksi itseäni.

Vastaus syntyi, kuin valtamerten aalto, maailmankaikkeuden kaikilta laidoilta, kaikista taisteluista, joita jokainen käy sisällään, koska muita taisteluita ei ole.

”Vapaus, Vapaus, Vapaus”

Lopuksi viimeiset sanat kuuluivat, kuin kaikuna metsässä, jossa lumi hiljensi kaikki muut äänet.

”Minä olen aina tässä, minä olen se joka sinä olet. Sinä olet valmis, ei ole mitään tavoiteltavaa. Lepäät jo minun valtavassa syleilyssä. Odotan hetkeä, koska olet uneksinut riittävästi, eikä sinun tarvitse enää kärsiä. Olet joka hetki täydellisen turvassa”.

Minä Rakastan sinua


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>