Huulillasi voit tuntea pehmeyden, karheuden, vesipisaran, ne voivat maistaa suolaisen tai makean, taipua syvään rakastavaan hymyyn, ne voivat arasti hakea oikeita sanoja, tai määrätietoisesti tehdä mitä haluavat.

Katseellasi voit syödä, voit katsoa niin, että tuntuu kuin koskettaisit. Katseellasi voit osoittaa kunnioituksen, arvostuksen, rakkauden, nöyryydenkin.

Kosketukseen ihminen voi laittaa koko sielunsa. Huomaatko, kun kuljetat sormiasi läpi arkisten hetkien. Elämä on ihollamme kosketuksen tavoin joka hetki. Kun kosketat rakastettuasi, koske kuin kirjoittaisit toisen iholle tuhannen ja yhden yön tarinaa.

Äänellään voi laskea maailman toisen jalkoihin, sen lukemattomiin vivahteisiin voi upottaa sydämensä herkimmän kohdan. Kuka ymmärtää, mitä se voi tarkoittaa…

Anna liukua pitkin ihosi poimuja kaiken sen mitä tahdot hetkestä. Anna sen mitä aistit laskeutua hitaasti ja rauhassa kehosi polkuihin.

Anna sen mikä leikittelee sielusi kanssa, avata rakkautesi omaan itseesi ja koko maailmaan.

Olen harjoittanut joogaa viisivuotiaasta lähtien. Aikuisena olen opiskellut alaa laajasti. Jooga on kasvanut osaksi sydänjuuriani. Jooga merkitsee minulle valtavan paljon enemmän, kuin pelkästään fyysistä harjoitusta. Olen rakastanut aina rikkoa rajoja, niin myös joogan suhteen. Jooga ei ole minulle tiukka oppijärjestelmä. Jooga on minulle suunnatonta mielen ja sielun vapautta. Jooga on rakkautta, se on sisäänpäin ja ulospäin suuntautuvaa energiaa. Se ei ole taistelua. Jooga on syvää myötätuntoa. Se ei ole ankaruutta, vaan hyväksymistä. Mutta se on myös tiettyihin arvoihin nojaamista. Olen sitoutunut kunnioittamaan jokaista elävää olentoa, elämää ja sen ilmiöitä. Kaikki tuo lähtee ja nousee äärimäisestä kunnioituksesta omaa syvintä itseä kohtaan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Joogahieronta

Joogahieronnassa käydään koko vartalo läpi, käyttäen apuna erilaisia hierontatekniikoita ja venytyksiä, kuten joogavenytyksiä, akupainantaa, sekä klassisia kuivahierontaotteita. Hieronta tehdään lattialla alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin.

>