14.6.2017

Huulillasi voit tuntea pehmeyden, karheuden, vesipisaran, ne voivat maistaa suolaisen tai makean, taipua syvään rakastavaan hymyyn, ne voivat arasti hakea oikeita sanoja, tai määrätietoisesti tehdä mitä haluavat.

Katseellasi voit syödä, voit katsoa niin, että tuntuu kuin koskettaisit. Katseellasi voit osoittaa kunnioituksen, arvostuksen, rakkauden, nöyryydenkin.

Kosketukseen ihminen voi laittaa koko sielunsa. Huomaatko, kun kuljetat sormiasi läpi arkisten hetkien. Elämä on ihollamme kosketuksen tavoin joka hetki. Kun kosketat rakastettuasi, koske kuin kirjoittaisit toisen iholle tuhannen ja yhden yön tarinaa.

Äänellään voi laskea maailman toisen jalkoihin, sen lukemattomiin vivahteisiin voi upottaa sydämensä herkimmän kohdan. Kuka ymmärtää, mitä se voi tarkoittaa…

Anna liukua pitkin ihosi poimuja kaiken sen mitä tahdot hetkestä. Anna sen mitä aistit laskeutua hitaasti ja rauhassa kehosi polkuihin.

Anna sen mikä leikittelee sielusi kanssa, avata rakkautesi omaan itseesi ja koko maailmaan.

Joogaohjaaja Karoliina Hallenberg

Olen Karoliina Hallenberg. Jooga on tullut elämääni pienenä tyttönä. Olen harjoittanut joogaa koko elämäni ja ohjannut/opettanut yli 20v.

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.
Kundaliinijooga tai mikään muukaan jooganmuoto ei ole minulle itsetarkoitus, se on valtava rakkauden työväline, rakkauden polulla. Rakkaus minulle ei tarkoita pakenemista vaikeista tunteista, hetkistä, elämästä "vaaleanpunaisia pilvilinnoja". Se on voimaa, vahvoja selkeitä rajoja ja radikaalia rehellisyyttä itseä kohtaan. Se on kohti menemistä, ei pakenemista. Kun ihminen antautuu rakkaudelle, hän astuu pois pelosta. Pelko on useimpien haastavien tunteiden takana. On mahdollista antutua elämälle hetki ja hengitys kerrallaan. Silti voi toimia varmasti ja selkeästi. Kaikenlaiset tunteet ja ajatukset tulee ja menee, et ole sama asia kuin tunteet ja ajatukset. Hyväksyminen ja antautuminen hetkeen yhä uudelleen ja uudelleen on vastaus kipuun. Tuo kaikki on valtavaa rakkautta.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>