21.11.2021

Seksuaalisuus kävi tapaamassa minua marraskuisena yönä. Tuona yönä täysikuu loisti kirkkaana taivaalla, itselleen niin tyypillisen mystisenä. Olin hämmentynyt, vaikka jokin osa minusta tiesi, että hän tulisi. Tunsin, että sain valtavan suuren kunnian päästä näin läheisesti tutkimaan, tätä elämän valtavaa voimaa.

Istuimme salongin pehmeillä sohvilla. Kynttilöiden loimu heijasti seinille varjoja, jotka olivat yöllinen sensuelli tanssi, viehkeä ja voimakas. Sain tilaisuuden tutkia hänen olemustaan. Hän suuntasi katseensa taivaalle kohti tähtiä, kuuta ja valtavaa avaruuden tuntua, joka tuossa hetkessä oli vahvana läsnä. Hänessä oli keveyttä, joka hipoi jonkinlaista eteerisyyttä ja toisaalta hyvin kaunista lähes karkeaa voimaa. Kyllä, hän oli upea. Kunnioitusta ja valtavaa karismaa henkivä olemus tihkui elinvoimaa, vaikka hän oli täysin levollisena tilassa, jossa istuimme.

Lopulta Seksuaalisuus hengähti syvään ja käänsi katseensa suoraan silmiini. Rentouduin nopeasti hänen lämpimän ja hyväksyvän katseen edessä. Hän kertoi olevansa tietoinen siitä, että olin pohtinut ja tutkinut loputtomasti häneen liittyviä asioita. Nyökkäsin hiljaa, tietämättä miten tulisi jatkaa. Päätin sitten olla täysin avoin. Kerroin, että koin hänen olevan laaja ja hänessä olevan niin loputon määrä ulottuvuuksia, jotka kiinnostivat minua. Jatkoin sitten kertoen, että minusta tuntui, kuin maailmassa hänestä nähtäisiin vain ohut pintakerros. Halusin nähdä syvälle, halusin ymmärtää kokonaisuuden. En halunnut vain ymmärtää, halusin tunnistaa tuon koko laajuuden itsessäni. Minulle ei riittäisi mikään vähempi.

Hän oli pitkään hiljaa ja alkoi sitten puhua. Ääni, joka täytti huoneen, oli erittäin lämmin sävyltään, viehättävä ja jollain tavoin soiva. Se toi mieleeni etäisesti bluesin rauhalliset, vaikka voimalliset sävelet.

”Jokainen elävä olento ilmentää minua oman tietoisuutensa mukaisesti. Minulla ei ole siihen valtaa, miten minua käytetään. Olen hyvin usein tässä maailmassa, ihmissuhteissa väline, jossa kahden ihmisen kohtaamista ei tapahdu. Näissä tilanteissa ihminen ei näe toista, hänen ainoa päämääränsä on käyttää toista ihmisitä. Harvoin tietoisesti, mutta toimii näin, koska ei kykene toimimaan toisin. On oppinut yksinkertaisen keinon helpottaa, rentouttaa oloaan”.

”Minua Seksuaalisuutta käytetään kaikkialla ja kaikilla elämän kentillä vallankäytön välineenä. Se on niin tavallista, että hyvin monet ihmiset eivät edes havaitse olevansa osa tätä kaikkea. Suostuu leikkiin, koska ei tiedä miten muutoin toimisi. Silloin, kun minua käytetään vallankäytön välineenä, ihmiselle tulee tunne, että on mitätön, ei kuulu johonkin olennaiseen tai putoaa pois jostakin merkityksellisestä, jos ei suostu leikkiin. Leikkiin, joka on lopulta tyhjää täynnä. Hän pyysi minua miettimään asiaa. Hän pyysi, että antaisin sanojen laskeutua”.

Sanat alkoivat putoilla tietoisuuteeni, kuin minulle olisi annettu aarteita yksi kerrallaan.

Minä Seksuaalisuus olen kaikki voima sinussa, mutta en lainkaan siinä merkityksessä, kuin valtaosa on tottunut minut ymmärtämään ja kokemaan.  

Minä olen kaikessa elämässä, elämä itse.

Minä olen elämä, joka liikun sinussa.

Minä saan sinut hengittämään ja saan sinut pitämään elämää yllä.

Minä olen se, joka saa ilman väreilemään nopeammin ja kiihkeämmin.

Minä olen se, joka saa sinut tuntemaan hetkissä merkityksellisyyttä.

Minä olen se, joka annan nautinnon, kun laskeudut käsillä olevaan hetkeen.

Minä olen se, joka saa sinut lentämään tähtiin syvällä omassa olemuksessasi.

Minä olen se, joka saa sinut laskeutumaan rakkauden äärelle ja näkemään todellisen olemuksesi, joka on kaikki maailmankaikkeuden kauneus, ilo, autuus, onni, rakkaus ja runsaus.

Minä olen se, joka lopulta johdattaa sinut sisäisen elämänlähteesi äärelle, joka ilmentää itseään villinä vapaasti kuohuvana voimana.

Minä olen se, joka työntyy sinusta esiin valtavana rohkeutena. Joka saa sinut seisomaan omien arvojesi takana, täysin tyynenä ja varmana.

Minä olen se, joka ilmentää sinussa luovuutta loputtomalla kauneudella ja ainutlaatuisuudella.

Minä olen se, joka saa sinut näkemään maailman sellaisena kuin se on, eikä sinun tarvitse enää samaistua draamaan, jota elämä ilmentää.

Minä olen se, joka johdatan sinut käsittämättömän upean maskuliinin ja feminiinin yhdistymiseen sinussa itsessäsi. Sen äärelle joka lopulta tekee meistä kokonaisia ihmisiä. Lakkaamme epätoivoisina etsimästä halpaa onnea, kerjäämällä rakkautta, joka me itse olemme, mutta emme sitä näe tai tunnista.

Minä olen myös se, joka näyttäytyy kahden ihmisen välisessä rakkaudessa äärettömän kauniina mahdollisuutena olla toiselle ihmiselle rakkaus, jossa levätä. Rakkaus, jossa toinen ihminen pääsee niin lähelle, että ei ole väliä, missä toinen alkaa ja loppuu, koska on vain yksi yhteinen loputon energia.

Kun ilmennän itseäni kaikkein kauneimmassa muodossa, olen kaikessa ilmenevä ja kaiken läpäisevä Rakkaus.

Teretuloa kotiin hän kuiskasi ja tarttui minua kädestä.

Minä rakastan sinua.


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>