Yogamor Blogi

YOGAMOR BLOGI

Kosketus käveli hiljaa sairaalan käytävää. Se oli juuri poistunut huoneesta, jossa saattohoito oli tuotu viimeiseen päätökseen. Kosketus oli ollut paikalla ja antanut kaikkensa pois lähtevän vuoteen vierellä. Se oli ollut läsnä, kun vaimo oli suudellut viimeisen hitaan ja kauniin jäähyväissuudelman rakkaansa otsalle, antanut kyyneltensä koskettaa,...

Luovuuteni olenko laiminlyönyt sinua viime kuukausina. Olen kyllä ajatellut sinua paljon, hyvin paljon, kaivannut ja kokenut oloni aavistuksen etääntyneeksi itsestäni.

Olen työskennellyt n.23 v lähellä ihmistä ja perheitä, joista 15v lasten- ja nuorten parissa, ns. hoito- ja kasvatustyössä. Tästä työstä yli 10 v. erityisnuorten parissa. Minulla on myös kaksi lasta. Toinen aikuisuuden kynnyksellä, toinen teinielämänsä, kulta-ajassa. Katson, että uskallan tähän aiheeseen liittyen sanoa jotakin.

Valta ja Voima

20.03.2018

Minulle vuoden isoimpia "juhlia" on talvi- ja kevätpäiväntasaus, sekä juhannus. Ne kaikki liittyvät minulle merkitykselliseen vuodenkiertoon. Tuntuu, että luonto on todella lähellä, nivoutuen ihmisyyden luonteeseen. Näihin kaikkiin liittyy jonkinlainen intohimo, luovuus, energia ja voima.

Rakkauskirje

10.02.2018

Minä tunnistin kauan ennen kuin tämä tuli todeksi, että Rakkauteni on enemmän, kuin se miten vastaat odotuksiini, toiveisiini tai mieltymyksiini. Tajusin hiljalleen, että olin ymmärtänyt alussa rakkauden väärin, joksikin sellaiseksi, jota tämä maailma kutsuu rakkaudeksi, mutta joka on pelkkää vaihtokauppaa.

Eletty elämä

10.02.2018

Löydätkö itsesi usein tilanteista joissa hermostut, raivostut, koet itseesi kohdistuvaa vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta, arvottomuutta tai tämä oli "viimeinen pisara" fiiliksiä. Samalla saatat tajuta, että reaktio on yliampuva tilanteeseen nähden.