Tarjoan sinulle, joka tahdot premium -tason yksilöllistä ohjausta, syväluotaavan mahdollisuuden. Minun unelmani on, että ihmiselle vaikeassa tilanteessa olisi tarjolla ohjausta, joka todella lähtee hoitamaan juurisyitä.

Tarjoan yksilöllistä ohjausta etäyhteydellä, tapaamiset myös mahdollisia. Minulla on lähes 30v kokemus ihmisten hoitamisesta, tukemisesta, palvelemisesta. Linkistä pääset lukemaan hiukan lisää kulkemastani polusta: https://www.karoliinahallenberg.com/karoliina2/

Ohjaukseni sisältää keskusteluiden lisäksi, itsenäistä harjoittelua verkon kautta. En tarjoa pelkkää keskustelutukea. Kokemukseni mukaan valtaosa ihmisistä päästäkseen vapautumaan mielenrajoitteista, kyetäkseen irrottautumaan selvitymistunteista, rajoittavista uskomuksista ja mieleen samaistumisesta, tarvitsee kehoterapeuttisia menetelmiä. Vuosien kokemuksen mukaan yksilöllinen ohjaus, kehoterapia, meditaatio, hengitysharjoitukset ja mentaaliharjoittelu yhdessä toimii todella syväluotaavasti.

Yksilöllinen tuki keskuteluiden kautta on valtavan merkityksellinen osa prosessia, mutta keskustelu ei yksin riitä. Elämä ja tunteet tapahtuvat kehossa ja siksi kehollisten harjoitusten on oltava mukana prosessissa,

Pääset yksilökeskusteluiden lisäksi, kuuntelemaan verkon kautta luentoja, sekä saat harjoituksia, jotka auttavat sinua luomaan mielenrauhan ja rakkauden todeksi omassa itsessä ja elämässä. Ohjaukseni ei ole jotakin ulkoa opittua asioiden siirtämistä, vaan myös todella todeksi elettyä omassa ja asiakkaiden elämässä.

Ohjaus sisältää

 • 5 x 1h yksilökeskustelun etäyhteydellä, jolloin pääsemme todella pureutumaan juuri sinun elämäsi haasteisiin. (Tarvittaessa yksilöohjausta on mahdollista saada lisää 5x 1h paketti)
 • Pääset verkon kautta kuuntelemaan luentoja, joissa ohjaan ja avaan laajasti, eri teemojen kautta polun, jota kulkiessa voit voida todella hyvin. Tällä tarkoitan sitä, miten voit kokea syvää mielenrauhaa, kaiken kaaottisen elämän keskellä.
 • Ohjelma sisältää kehollista harjoitusta. Kehon kautta koemme koko elämän, siksi keho on myös avainasemassa, kun menään syvälle omaan hyvinvointiin. Kehomuistissa on koko eletty elämä, vaikeat kokemukset ja kipeät hetket, tunteet. Kehollisen harjoituksen mukaan ottaminen on edellytys hyvinvoinnille ja mielenrauhalle.
 • Valmennus sisältää kundaliinijoogaa, joka on kehoterapeuttinen menetelmä. Vain muutamia hyötyjä mainitakseni Kundaliinijooga mm. purkaa hermoston ylikuormitusta, vahvistaa hermostoa, purkaa kehomuistista tunnekuormaa, tasapainottaa hormonitoimintaa.
 • Hengitysharjoitukset yhdistävät mielen ja kehon. Hengitysharjoitukset rauhoittavat ja purkavat hermoston ylikuormitusta, katkaisevat stressitilan.
 • Meditaatio auttaa meitä irrottautumaan ajatuksiin ja tunteisiin samaistumisesta, jonka seurauksena emme samaistu esim. stresiin, ahdistukseen, pelkoon. Voimme kohdata ja havaita kaikki meissä tapahtuvat tunteet, mutta emme vietä pitkiä aikoja reaktiossa. Meditaatiolla on myös lukuisia suoria fyysisisä vaikutuksia mm. aivoaaltoihin, verenpaineeseen, kortisolitasoihin.
 • Suggestiivisia syvärentoutuksia, mentaaliharjoittelua. Suggestio, mentaaliharjoittelu on keino muuttaa mielenohjelmointeja. Meillä on valtava määrä rajoittavia uskomuksia, jotka päivittäin saa meidät toimimaan itsellemme haitallisella tavalla. Näiden ohjemointien purkaminen ja uudelleen ohjemointi on merkityksellistä, kun tahdot voida hyvin.

Saat siis verkon kautta keinoja, joiden avulla askel askeleeta sinulla on mahdollisuus palata kokemaan syvää mielenrauhaa elämässä, palaat yhteyteen oman kehon kanssa. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen syntyy hiljalleen luonnolliseksi osaksi elämää. Kun hoidetaan juurisyitä, oireet hellitävät. Voit rentoutua kaiken kaaoottisen elämän keskellä. On täysin mahdollista elää tätä elämää rentona, rauhan kokemuksesta käsin. Onko meillä ihmisillä suurempaa aarretta, kuin mielenrauha. Toisaalta, kun elät rentoudesta ja rauhasta käsin hyvinvoivana ihmisenä, on sinulla myös kaikki edellytykset elää todeksi elämäsi sellaisena, kuin sen todella tahtoisit olevan. Et ole uhri, jonka on tyydyttävä osaansa. Näytän sinulle tien. Joudut tekemään työn itse, mutta tarjoan sinulle keinot.

Yksilöohjaus on tarkoitettu sinulle, mikäli jokin tai usempi kohta alla olevista tuntuu tutulta :

 • Mielialasi on madaltunut, elämänilo on kadoksissa.
 • Koet, että menneisyyden kokemukset kulkevat edelleen mukanasi. Menneisyyden kokemukset ja muistot on usein läsnä.
 • Olet usein tai jatkuvasti väsynyt, et tunne olosi elinvoimaiseksi.
 • Tunteet hallitsevat käyttäytymistäsi ja oloasi. Esim: ärtymys, viha, pettymys, katkeruus, loukkaantuminen tai jokin muu tunne on usein läsnä ja hallitsee elämääsi.
 • Sinulla on haasteita lastesi kanssa.
 • Elämä tuntuu selviytymiseltä.
 • Ihmissuhteesi menevät toistuvasti ”solmuun”.
 • Olet pyrkinyt tekemään muutosta siinä onnistumatta. Palaat toistuvasti samaan vanhaan käytösmalliin.
 • Olet levoton ja sinun on vaikea pysähtyä elämässä. Sinua pelottaa pysähtyä tai olla yksin.
 • Sinulla addiktiivista käyttäytymistä (lähes kaikilla on), mutta olet väsynyt toistuvaan käytösmalliin.
 • Et kykenen elämään elämää, jota haluaisit, koska palaat toistuvasti vanhoihin käyttäytymismalleihin.

Mikä tärkeintä, olet valmis avoimesti tutkimaan, tarkastelemaan ja pysähtymään itsesi ja elämäsi äärelle.

En tarjoa pelkkää keskusteluapua, koska kokemukseni mukaan, ihminen tarvitsee kehollista työskentelyä. Puhuminen, analysointi, pohtiminen ei riitä. Asiat tulee tuoda käytännön tasolle, elää todeksi. Keho on äärettömän merkityksellisessä roolissa, koska kehon kautta koemme kaikki. Trauma asuu kehossa. Analysointi auttaa hiukan, vie eteenpäin, mutta ei pääosin ratkaise juurisyytä.

Tämä kokonaisuus on 600€ ja sisältää yksilökeskutelut etänä 5x 1h, sekä laajan materiaalin verkossa luentoja, kundaliinijoogaharjoituksia, hengitysharjoituksia, mentaaliharjoittelua, rentoutumista, meditaatiota. Verkossa olevaa materiaalia saat käydä läpi ajastetusti ja täysin omassa tahdissa.

Ole minuun yhteydessä, mikäli tunnet kutsun tähän laajaan kokonaisuuteen.

karoliinahallenberg@hotmail.com tai 0409636266

>