HUOM! Rakas mies, kun imoittaudut ystävän kanssa ennen 13.11 hinta on molemmilta 280€. Mikäli ystäväsi on estynyt pääset mukaan 300€, koska olet äärettömän merkityksellinen.

Seksuaalivoima on kaiken elämän ylläpitävä vahva luomisen, elämän, elinvoiman, elämänvietin energia. Kun tämä energia ehtyy syystä tai toisesta tai emme ole kosketuksissa tähän valtavaan voimaan, elämä tuntuu lattealta, arkiselta, harmaalta – elämme automaattiohjauksesta käsin. Kun emme ole kosketuksissa omaan seksuaalienergiaan tai emme kykene/osaa ohjata tätä upeaa, kaunista, voimakasta energiaa, se näkyy elämässä, mielessä ja kehossa erilaisina haasteina. 

Silloin, kun olet kosketuksissa ja ohjaat tätä elinvoimaa, olet vahvassa yhteydessä aitoon osaan itseäsi. Ilmennät itseäsi tasapainossa luonnon kanssa.

🌟

Tämä retriitti on tarkoitettu vain miehille. On äärimmäisen merkityksellistä koko maailman kannalta, kun mies avautuu seksuaalisuuden pyhyydelle. Miehen seksuaalisuuden ilmeneminen tarvitsee voimautumista, kauneuden ja pyhyyden esille tuomista. Retriitti mahdollistaa seksuaalisuuden ja siihen liittyvien teemojen tutkimisen ja tarkastelun avoimessa, turvallisessa, rehellisessä ja hyväksyvässä ilmapiirissä. 

🌟

Kundaliinijooga on hyvin ainutlaatuinen työväline. Kundaliinijoogan avulla voimme ohjata seksuaalienergiaa/elinvoimaa ja käyttää tätä valtavaa voimaa monin eri tavoin elämässä.

Viikonlopun aikana teemme voimakkaasti kundaliinienergiaa herättävää joogaa. Tunnet harjoituksen jälkeen välittömästi tasapainottavan vaikutuksen, muutoksen kehossa ja hyvinvoinnissa. Kun keho tasapainottuu syvällisellä tasolla, tunnet miten se vaikuttaa voimakkaasti tietoisuuteen avaten sydäntä. Tämän seurauksena suhde omaan itseen, maailma ja kokemus maailmasta näyttäytyy hyvin eri tavoin.

Joogan lisäksi teemme yksinkertaisia, mutta voimakkaita taideterapeuttisia harjoituksia. Taide antaa etäisyyttä ja perspektiiviä tarkastella mitä tahansa teemaa ja luo turvallisen tilan käsitellä syviäkin tunteita lempeästi, mutta tehokkaasti. Harjoitukset eivät vaadi aiempaa kokemusta ja taiteellista osaamista. 

Teemme myös hengitysharjoituksia ja seksuaalivoimaa herätteleviä suggestiivisia syvärentoutuksia äänimaljojen siivittämänä sekä keskustelemme teemasta avoimessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Retriitillä sukellamme siis syvälle  seksuaalivoiman eli elinvoiman lähteelle. Tulet kokemaan jotain hyvin ainutlaatuista ja jopa elämää mullistavaa. Herättelemme kundaliinia monipuolisten harjoitusten avulla turvallisesti ja rauhassa. Opit harjoituksia, joiden avulla voit ylläpitää tämän energian vapaata virtausta kehossasi myös kotiin palattuasi. 

Vaikka puhutaan seksuaalienergiasta, harjoitukset eivät ole seksuaalisia. 

🌟

Oppaanasi tällä retriitillä:

Karoliina

Olen harjoittanut joogaa pienestä tytöstä lähtien ja opettanut yli 20v. Aikuisena olen  opiskellut joogaa laajasti. Jooga pitää sisällään koko elämän – se on valtavan hieno järjestelmä, jonka avulla ihminen voi kehittää ja harjoittaa itseään rajattomasti. Jooga on rakkautta, syvää myötätuntoa ja rentoutumista elämään. Se on ”hengityksessä lepäämistä, hetkessä lepäämistä, liikkeessä lepäämistä”. 

Kundaliinia herättävä jooga on ollut omalla polullani valtavan käänteentekevä harjoitusmuoto. Ne muutokset, joita koin omassa elämässäni siirryttyäni harjoittamaan tätä joogan muotoa, ovat olleet valtavia. Se pohjaton ilo, rakkaus, aiheeton onni ja nautinto, joka on läsnä riippumatta elämän tarjoilemasta draamasta, on jotakin, jota haluan tarjoilla mahdollisimman monelle ihmiselle siihen asti, kunnes aikani on poistua tästä maallisen maailman ajasta. Rakkaus on vastaus kaikkiin kipuihin, pelkoon ja kärsimykseen. Harjoituksen myötä kykenemme yhä useammin ja useammin valitsemaan rakkauden. Näemme samaistumisen harhan taakse yhä selkeämmin. Kipu ja kärsimys irrottaa otettaan, koska näet harhan läpi. 

Kaisa

Olen luova luonnonlapsi, oman tieni kulkija. Luontoni on useasti saattanut minut myös kivun äärelle, kun olen elänyt rajattomasti tunnistamatta ja ymmärtämättä voimaani. Vasta alettuani ymmärtää omaa voimaa ja energiaa, olen voinut kokonaisvaltaisemmin purkaa tunteita, uskomuksia, ohjelmointeja ja kehomuistissa olevia haavoja erilaisten menetelmien ja harjoitusten avulla. Tämän myötä voin sanoa kulkevani omaa polkuani. Kaikesta kivusta on siis lopulta aina kummunnut jotain kaunista ja pyhää – korvaamattoman arvokkaita oivalluksia ja oppeja, joita haluan koko sydämestäni jakaa – omalla luovalla tavallani. 

Sosionomiopinnoissani syvennyin musiikin, draaman ja taiteen terapeuttisiin menetelmiin. Kävin taideterapiaryhmässä ja aloin käsitellä tunteitani entistä enemmän taiteen avulla. Myöhemmin opiskelin lisää taideterapeuttisia menetelmiä ja olen todistanut niiden valtavan voiman lukemattomia kertoja. Ohjaajana minulle tärkeää on luoda turvallinen ja rakkaudellinen tila, jossa kaikki tunteet ovat sallittuja ja jokainen tulee nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. 

🌟

Retriitti järjestetään upeassa paikassa maaseudun rauhassa, järven rannalla. Sinulla on mahdollisuus levätä hiljaisuudessa luonnon helmassa, saunoa, uida ja vahvistaa luontoyhteyttäsi. 

Tarjoilemme rakkaudella tehtyä – kehoa ja sielua ravitsevaa kasvisruokaa. Voit halutessasi ottaa mukaan myös omia eväitä. Ilmoitathan ajoissa mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Hinta: 333€ (TÄYSIHOITO)

Voit suorittaa maksun kahdessa osassa tai retriitille saapuessasi. Ota yhteyttä sopiaksesi maksusta.

Aikataulu:

Perjantai 18.11. klo 17-21

Lauantai 19.11. klo 10-20

Sunnuntai 20.11. klo 10-15

Ilmoittautumiset: Viestillä somen kautta tai sähköpostitse:

karoliinahallenberg@hotmail.com

kaisaishiguzo@gmail.com

Ota rohkeasti yhteyttä, jos Sinulla on mitä tahansa kysyttävää retriittiin liittyen. Osoitteen, saapumisohjeet ja muut tarkemmat tiedot lähetämme ilmoittautuneille.

Karoliinan koskettava teksti seksuaalisuudesta: 

Nähdään pian Seksuaalivoiman lähteellä. ❤️‍🔥

Rakkaudella, Karoliina ja Kaisa

Tajunnan räjäyttävä🔥!

Seksuaalivoiman lähteellä -retriitti 1-3.7

Sinun vapaa villi, jumalaisen kaunis, viisas, rakkauden, aiheettoman ilon ja luovuuden voima, se on sinun voimasi. 

Oletko syvästi yhteydessä tuohon voimaan, joka sinä olet?

Tämä retriitti räjäyttää sinut ihanuuksien äärelle, keskellä upeinta kesää. 🔥💃

Seksuaalivoima on kaiken elämän ylläpitävä vahva luomisen, elämän, elinvoiman, elämänvietin energia. Kun tämä energia ehtyy syystä tai toisesta tai emme ole kosketuksissa tähän valtavaan voimaan, elämä tuntuu lattealta, arkiselta, harmaalta – elämme automaattiohjauksesta käsin, meidän on vaikea vetää rajoja, tehdä valintoja, joudumme mukaan ihmissuhdesotkuihin, draamaan, emme koe luovuutta tai inspiroitumista elämästä.  

Kun olemme kosketuksissa omaan elämänvoimaan, koemme syvää sisältä kumpuavaa iloa, nautintoa, rakkautta, syvää luottamusta, kauneutta, viisautta, villiä voimaa ja luovuutta.

❤️‍🔥

Kundaliinijooga on hyvin ainutlaatuinen työväline. Se tasapainottaa koko kehon ja purkaa vanhoja kehomuistiin jääneitä kokemuksia. Kundaliinijoogan avulla voimme ohjata seksuaalienergiaa/elinvoimaa ja käyttää tätä valtavaa voimaa monin eri tavoin elämässä.

Viikonlopun aikana teemme voimakkaasti kundaliinienergiaa herättävää joogaa. Tunnet harjoituksen jälkeen välittömästi tasapainottavan vaikutuksen, muutoksen kehossa ja hyvinvoinnissa. Kun keho tasapainottuu syvällisellä tasolla, tunnet miten se vaikuttaa voimakkaasti tietoisuuteen, sydämeen. Tämän seurauksena maailma ja kokemus maailmasta näyttäytyy hyvin eri tavoin.

Retriitillä sukellamme seksuaalivoiman eli elinvoiman lähteelle. Tulet kokemaan jotain hyvin ainutlaatuista ja elämää mullistavaa. Herättelemme kundaliinia monipuolisten harjoitusten avulla turvallisesti ja rauhassa. Opit harjoituksia, joiden avulla voit ylläpitää tämän energian vapaata virtausta kehossasi myös kotiin palattuasi. Vaikka puhutaan seksuaalienergiasta, harjoitukset eivät ole seksuaalisia. 

Joogan lisäksi teemme yksinkertaisia, mutta voimakkaita taideterapeuttisia harjoituksia. Taide antaa etäisyyttä ja perspektiiviä tarkastella mitä tahansa teemaa ja luo turvallisen tilan käsitellä syviäkin tunteita lempeästi, mutta tehokkaasti. Taideterapeuttinen toiminta ei vaadi minkäänlaista osaamista – harjoitukset ovat hyvin yksinkertaisia. Taideterapeuttinen toiminta voi pitää sisällään esimerkiksi maalaamista, saven työstämistä, valokuvan voimaa, musiikkia, kirjoittamista, tietoista läsnäoloa kehossa ja luovaa liikettä.

Teemme myös hengitysharjoituksia, seksuaalivoimaa herätteleviä suggestiivisia syvärentoutuksia äänimaljojen siivittämänä. Jokaisen päivän päätämme tanssimalla – antamalla kehomme ilmentää vapaasti virtaavaa kundaliinienergiaa.

❤️‍🔥

Retriitti järjestetään kesäisessä paratiisissa, maaseudun rauhassa järven rannalla. Sinulla on mahdollisuus levätä hiljaisuudessa luonnon helmassa, saunoa, uida ja nauttia Suomen kauniista kesästä. Retriitillä tarjoillaan rakkaudella tehtyä – kehoa ja sielua ravitsevaa kasvisruokaa. Voit halutessasi ottaa mukaan myös omia eväitä. Ilmoitathan ajoissa mahdollisesta erityisruokavaliosta. 

Oppaanasi tällä retriitillä:

Karoliina

Olen harjoittanut joogaa pienestä tytöstä lähtien ja opettanut yli 20v. Aikuisena olen  opiskellut joogaa laajasti. Jooga pitää sisällään koko elämän – se on valtavan hieno järjestelmä, jonka avulla ihminen voi kehittää ja harjoittaa itseään rajattomasti. Jooga on rakkautta, syvää myötätuntoa ja rentoutumista elämään. Se on ”hengityksessä lepäämistä, hetkessä lepäämistä, liikkeessä lepäämistä”. 

Kundaliinia herättävä jooga on ollut omalla polullani valtavan käänteentekevä harjoitusmuoto. Ne muutokset, joita koin omassa elämässäni siirryttyäni harjoittamaan tätä joogan muotoa, ovat olleet valtavia. Se pohjaton ilo, rakkaus, aiheeton onni ja nautinto, joka on läsnä riippumatta elämän tarjoilemasta draamasta, on jotakin, jota haluan tarjoilla mahdollisimman monelle ihmiselle siihen asti, kunnes aikani on poistua tästä maallisen maailman ajasta. Rakkaus on vastaus kaikkiin kipuihin, pelkoon ja kärsimykseen. Harjoituksen myötä kykenemme yhä useammin ja useammin valitsemaan rakkauden. Näemme samaistumisen harhan taakse yhä selkeämmin. Kipu ja kärsimys irrottaa otettaan, koska näet harhan läpi. 

Kaisa

Olen luova luonnonlapsi, oman tieni kulkija. Villi ja vapaa seikkailija ja nautiskelija. Luontoni on useasti saattanut minut myös kivun äärelle, kun olen elänyt rajattomasti tunnistamatta ja ymmärtämättä voimaani. Vasta alettuani ymmärtää omaa voimaa ja energiaa, olen voinut kokonaisvaltaisemmin purkaa tunteita, uskomuksia, ohjelmointeja ja kehomuistissa olevia haavoja erilaisten menetelmien ja harjoitusten avulla. Tämän myötä voin sanoa kulkevani omaa polkuani. Kaikesta kivusta on siis lopulta aina kummunnut jotain kaunista ja pyhää – korvaamattoman arvokkaita oivalluksia ja oppeja, joita haluan koko sydämestäni jakaa – omalla luovalla tavallani. 

Sosionomiopinnoissani syvennyin musiikin, draaman ja taiteen terapeuttisiin menetelmiin. Kävin taideterapiaryhmässä ja aloin käsitellä tunteitani entistä enemmän taiteen avulla. Myöhemmin opiskelin lisää taideterapeuttisia menetelmiä ja olen todistanut niiden valtavan voiman lukemattomia kertoja. Ohjaajana minulle tärkeää on luoda turvallinen ja rakkaudellinen tila, jossa kaikki tunteet ovat sallittuja. Olen läsnä ja avoin. En ota itseäni turhan vakavasti, mutta tätä kutsumustani toteutan ihan tosissani ja täydellä Sydämellä – luotan, että se välittyy. 

🌟

Hinta: 222€ (TÄYSIHOITO)

Voit suorittaa maksun kahdessa osassa tai retriitille saapuessasi. Ota yhteyttä sopiaksesi maksusta.

Aikataulu: 

Perjantai 1.7. klo 17-21

Lauantai 2.7. klo 10-20

Sunnuntai 3.7. klo 10-15

Ilmoittautumiset: Viestillä somen kautta tai sähköpostitse: 

karoliinahallenberg@hotmail.com

maijastiina.luovalo@gmail.com

Ota rohkeasti yhteydessä, jos Sinulla on mitä tahansa kysyttävää retriittiin liittyen. Osoitteen, saapumisohjeet ja muut tarkemmat tiedot lähetämme ilmoittautuneille. 

Nähdään pian Seksuaalivoiman lähteellä. ❤️‍🔥

Rakkaudella, Karoliina ja Kaisa

Korva-akupuntiota Lannevedellä 15-16.1

Varaa aika viestillä 0409636266 tai Petra 0443535703

40€hoito (alennus norm. 55€/hoito), kesto n 45min. Hoidon aikana teen sinulle suggestiivisen syvärentoutuksen, joka on voimautta matka omaan itseen.

Lannevedellä tapahtuu

15.1 klo 11-12.30 Henkien talossa Jooga + syvärentoutus

Yhdistelen eri jooganlajeja, syntyy miellyttävä ja varsin voimaannuttava kokonaisuus. Tunnet konkreettisesti joka solussa, miten voima virtaa kehoon, mieleen, kaikille tasoille. Rentoudut lepäät ja samaan aikaan tunnet voiman kaikialla olemuksessasi.

Hinta 20€

Ilmoittaudu 0449636266 tai 0443535703 /Petra

Vahvista suhdetta omaan lapseen 12-13.2.2022

Onko sinulla haastavaa oman nuoren/teinin kanssa? Haluatko syventää ja vahvistaa suhdetta omaan lapseesi tai ehkä elät uuden puolison lasten kanssa. Ehkä sinua kiinnostaa etsiä toimivia ratkaisuita ja keinoja elämän haasteisiin syvemmin, kuin pintaa raapaisten.

Voit vaikuttaa vuorovaikutussuhteisiin ja elämän haasteisiin kaikkein eniten ja ratkaisevasti, työskentelemällä itsesi kanssa. Ensin on käännettävä katse omaan itseen, se on ainoa reitti muutokseen.

Lähestyn aihetta, pitkän nuorten kanssa tehdyn työkokemukseni avulla, mutta myös joogisin keinoin. Jooga tarjoaa avaimet syvälle omaan sisäiseen muutokseen. Prosessin jälkeen tulet näkemään maailman ja elämän haasteet eri näkökulmasta. Olet vahvempi kohtaamaan vaikeita tilanteita ja tunteita, sinulla on keinot selättää stressi, jatkuva huolen tunne, pelko ja mihinkään johtamaton riitely.

Tapaamiset sisältävät:

– luento-osuuksia aihealueeseen liittyen

– fyysistä harjoitusta, koska keho ja mieli toimii aina yhdessä

– mentaalista harjoittelua (mieli on mahtava palvelija, mutta hiton huono isäntä)

– syvä rentoutumista, jonka lisäksi opit taitoja elämän ”draaman” keskellä rentoutumiseen.  On mahdollista toimia ja elää aktiivisena, pää ns. skarppina, samalla täysin levollisena.

Tapaamisiin mahtuu mukaan 10 henkilöä. Ensimmäinen tapaaminen alkaa intensiivisellä viikonlopulla.

12- 13.2 klo 10-16 molempina päivinä, tämän jälkeen jatko tapaamiset kaksi kertaa kevään aikana. Jatko tapaamiset sovitaan yhdessä, aloitusviikonlopun aikana ja ne ovat kestoltaan 3,5h mittaiset

Paikka: Pori, Vanha kauppis

Hinta: 148€. Ilmoittautuminen 15.1.2021 mennessä.

Ilmoittaudu:

-karoliina@karoliinahallenberg.com

-viestillä somessa

-0409636266

Kundaliinijooga & Rakkauden Temppeli 22-23.1.2022

Mikään harjoitusmuoto ei ole, joogisen polkuni aikana vienyt, niin suurin askelin eteenpäin elämässä, kuin se ajanjakso, jolloin aloin keskittämään harjoitteluni kundaliinijoogaan. Ne muutokset, joita koen itsessäni tapahtuneen sisäisesti, mutta näkyy ulkoisessa elämässä, on enemmän, kuin koko eletyn elämäni aikana. Käsi sydämellä, olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa.

Löydätkö itsesi haaveilemasta, ideoimasta ja suunnittelemasta. Olet hetkittäin täynnä inspiraatiota ja sitten mielesi vetää sinut takaisin vanhaan tuttuun elämäntyylin, jossa päivät soljuvat eteenpäin, tajuamatta, että päivät muuttuvat viikoiksi ja kuukaudet vuosiksi. Koetko ahdistusta siitä, että elämä kulkee eteenpäin, mutta tunnet, että et oikein koskaan saa elämästä ihan tosissaan kiinni. Koetko mielesi vajoavan yhä uudelleen ja uudelleen arkisten asioiden turruttavaan viidakkoon. Odotat, jotakin parempaa hetkeä ja sitä odotellessa ”voi ottaa vaikka muutaman lasin viiniä, syödä hyvin tai katsella tuotantokauden suoratoistopalvelusta” ? Näin meille lähes kaikille käy ja käy ilman harjoitusta, yhä uudelleen. En arvostele edellä mainittuja asioita, mutta tule tietoiseksi siitä, mikä kaikki menee lopulta oman elämäsi edelle. Sen elämän, jossa olet elossa ja rohkenet kulkea omaa polkuasi, välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Hyvinvointi lakkaa olemasta riippuvainen ulkoisesta draamasta, jota maailma meille loputtomasti tarjoilee. Tiedosta, mikä kaikki vie sinua turtumukseen ja näin ollen pois elämästä.

Saattaa myös olla, että haluat vain lisää potkua omaan olemiseen, vahvistusta polullesi tai olet elämässäsi muutosvaiheessa, ehkä kaipaat pysähtymistä, hyvää oloa ja itsesi äärelle olemista. Saatat kaivata lämmintä, hyväksyvää seuraa, tilaa jossa saat olla arvostettu, juuri sellaisena kuin olet ♥️.

Tammikuussa kundaliinijooga viikonloppu, uudessa Rakkauden Tempelissä, Porin Vanhalla kauppiksella. Mukaan mahtuu 10 joogia. Ei vaadita aikaisempaa kokemusta.

Intensiiviviikonloppu 22 -23.1 la klo 10-16 ja su klo 10-16
Hinta: 98€, mikäli ilmoittaudut ennen 27. 12 hinta sis. tunnin yksilökeskustelun, mikäli koet, että hyötyisit yksilöllisestä ohjauksesta.

Viikonlopun aikana pääset tutustumaan hyvin ainutlaatuiseen joogan muotoon, joka parhaassa tapauksessa sysää sinut uudelle kiertoradalle elämässäsi. Molempina päivinä, myös luento aiheesta. Mahdollisuus korva-akupunktioon loppurentoutuksen yhteydessä. (sis.hintaan)

Ilmoittaudu:
-karoliina@karoliinahallenberg.com
-viestillä somessa
-0409636266

Rakkautta hetkiin sinulle.

MINIRETRIITTI 18-19.12 Virkistyshotelli Yyteri

Tervetuloa Virkistyshotellin miniretriitille virkistämään kehoa ja mieltä.
Tällä retriitillä on vaikutteita joogan eri suuntauksista.
Sopii aloittelijoille, sekä joogaa harrastaneille.

Ohjaajana Karoliina Hallenberg
(karoliinahallenberg@hotmail.com)

Ohjelma:

Lauantai:

Klo 12:30 Saapuminen Yyteriin; matkatavaroiden vastaanotto säilytystilaan
Lisämaksusta talon lounas 2.krs. Meriravintolassa.
klo 13:15 Tervetulotilaisuus 2. krs. joogasalissa
klo 13:30 Syventymistä ja laskeutumista retriittiin, siihen, “miten voin tässä hetkessä”,
“mitä minulle kuuluu”, sekä lempeä ja herättelevä joogaharjoitus / Joogasali 2.krs.
klo 15:00 Tauko jonka aikana huoneiden vastaanotto; check in.
Iltapäiväkahvi + makea kahvileipä tarjolla 2.krs. Meriravintolassa
klo 16:00 Elinvoima ja jooga (luento) / Joogasali 2.krs.
klo 17:00 Joogaharjoitus joogasalissa 2.krs.
klo 19:00 Päivällinen 2.krs. Meriravintolassa

Sunnuntai

Klo 07:30-20:30 Allasosasto avoinna
Klo 8:00-10:30 Aamiainen Meriravintolassa 2.krs.
Klo 10:00-12:00 Joogaharjoitus / 7.th floor
Klo 12:00 Huoneiden luovutus
Klo 12:oo-13:00 Yhteinen lounas ja retriitin päättyminen / Meriravintolassa 2.krs. 

Hinta: 195,00 €/hlö
sis. majoituksen jaetussa 2hh, täysihoito, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä ohjelman.

35,00€/vrk 1hh lisämaksu

130,00 € / hlö hinta ilman majoitusta

(ei sis. su-aamun aamiaista)

Min. 6 hlö – max 12 hlö 

Lisätiedot/varaukset: 

myynti@virkistyshotelli.fi  

tel: +358 44 401 5666

Virkistyshotellin Joogapäivä 4.12.2021 (täynnä)

Tervetuloa Virkistyshotellin joogapäivään pysähtymään itsesi äärelle.
Joogataan rauhallisessa rytmissä.
Opetellaan ja koetaan rentoutumista liikkeen, hengityksen ja läsnäolon keinoin.
Tunneilla on vaikutteita joogan eri suuntauksista.
Sopii aloittelijoille, sekä joogaa harrastaneille.
Tunnit ohjataan hotellin 2.kerroksen joogasalissa.
Ohjaajana Karoliina Hallenberg (karoliinahallenberg@hotmail.com)

Ohjelma:
Klo 10:00-10:15 Tervetuloa / 7.th lounge
Klo 10:15-11:45 Joogaharjoitus (lempeä ja herättelevä harjoitus) / 7.th. lounge
Klo 12:00-13:00 Lounas noutopöydästä / Meriravintola 2.krs.
Klo 13:00-14:00 Luonto ja jooga (luento) / Joogasali 2.krs.
Klo 14:15-15:30 Joogaharjoitus / Joogasali 2.krs.
Klo 15:30-16:00 Päätöskahvit / tee + makea / Meriravintola 2.krs.

Hinta:
68 €/henkilöä
(sisältää tarjoilun ja ohjelman)

Ryhmän koko: min 6 henkilöä ja max 9 henkilöä

Lisätiedot/varaukset: myynti@virkistyshotelli.fi
Tarvitsetko majoitusta joogapäivälle – kysy lisää myynnistä!

Rakkauden juhla 1.1.2022 Lannevesi klo 14-18.00

Mitä, jos aloittaisit vuoden juhlimalla rakkautta, sitä valtavaa voimaa, joka sinä pohjimmiltasi olet. Mitä se voisi tarkoittaa koko alkavan vuoden kannalta? On merkityksellistä valita suunta elämässä.

Rakkaus on yksi keino avata, herättää ja herätellä yhä uudelleen ja uudelleen, omaa tietoisuutta. Rakkaus on kaunis tie oman tietoisuuden avautumiseen. Tietoisuuteen herääminen on kykyä havainnoida tunteita ja ajatuksia. Avautuu uudenlainen taso, joka on riippumaton ympäröivästä maailmasta ja sen tuottamasta draamasta. Se on vapautta, puhdasta iloa, rauhaa ja turvan tunnetta, joka ei riipu ulkoisista mielihyvän lähteistä. Ihmissuhteet lakkaavat olemasta draaman näyttämöitä, koska draamalle ei ole sijaa, tarvetta tai kasvualustaa.

Lepäät hetkessä, lepäät hengityksessä, lepäät elämässä ja sen loputtomassa liikkeessä, täysin rauhassa ja levollisena.

Tehdään harjoituksia, joilla opit nostamaan ja suuntaamaan tuota rakkauden voimaa, joka on myös elinvoima/elämänvietti. Käsitellään aihetta luento-osuudella ja lopuksi sinetöidään tieto sydämiin harjoituksilla.

Hinta: 35€ ystävän tai puolison kanssa kahdelta 50€ ( sis.välipalaa )

Ilmoittautumiset ja lisätiedot viestillä/somen kautta tai karolinahallenberg@hotmail.com

0409636266

Minä Rakastan sinua,

Karoliina

Rakkauden elämä <3

Tarjoan sinulle ja sinun rakkaalle (ystävä, puoliso, rakastettu, rakastaja, isä, sisko, äiti, veli)

2h yksityistunnin, joka sisältää joogaharjoituksen + syvärentoutuksen (halutessa akunpunktiota) 135€

Paikka: Virkistyshotelli Yyteri tai Rakkauden Temppeli (Porin Vanha kauppis)

Varaa aika tai osta lahjakortti:

Karoliina Hallenberg 0409636266

karoliina@karoliinahallenberg.com

>