Ihmiseltä löytyy korvasta kaikki kehon elimet pisteinä. Korvassa on kohtia, joita stimuloimalla voidaan vaikuttaa kehon elimiin. Korva on kuin ihmisen keho pienoismuodossa. Sieltä löytyvät kehon osia vastaavat akupunktiopisteet. Korva-akupunktiolla voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja.

Korva-akupunktiota on käytetty jo pitkään, lähinnä päihdetyössä, mutta on laajentunut myös mielenterveystyöhön. Akupunktio sopii hoitona hyvin laajasti käytettäväksi esim: verenpaine, iho-ongelmat, ylipaino, addiktiot, masennus, ahdistus, niska-hartia ongelmat, päänsärky, PMS-oireet, vaihdevuodet, plantaarifaskiitti (kantapääkipu), selkäkivut, kiputilat, stressi, hormoonitoiminnan taspainotus, sekä unihäiriöt.

Käytettävät neulat ovat hyvin pieniä, eikä akupunktio aiheuta kipua.

Hoito otetaan yleensä sarjana, 5-8 (10) kertaa useimmiten riittää.

Hoidon aikana teen sinulle suggestiivisen syvärentoutuksen, joka on voimauttava matka omaan itseen. Rentoutuneessa tilassa on mahdollista vaikuttaa alitajuntaan, löytää voimavaroja jotka piilevät sinussa, kuoria pois kerroksia, jotka piilottavat todellisen upean, ainutlaatuisen, luovan, kauniin, voimallisen, viisaan ja rakkauden täyteisen oman itsesi.

Hoidon kesto 60 min 55 € (sis alv),

Mikäli ostat 5 kerran hoitosarjan hinta on 245€ (sis. alv)

8 kerran hoitosarja 385 € (sis. alv)

Nähdään tiellä, jota me kaikki kuljemme. Odotan sitä suurella rakkaudella!

Ota yhteyttä: 0409636266, voit varata ajan viestillä, soittaa tai laittaa spostia

karoliina@karoliinahallenberg.com

Osoite: Äestäjänkatu 6 28100 Pori

>