Järjestän joogaretriittejä, intensiivikursseja, sekä koulutan ja valmennan.

Koulutukset ja valmennukset keskittyvät itsetuntemuksen syventämiseen. Ilo, onni, rakkaus ja kaikki se, mitä etsimme loputtomasti ulkopuolelta, löytyy meistä jokaisesta, omasta itsestä. Harjoitusten myötä, elämän draamalla ei ole enää vaikutusta sinuun, lakkaat samaistumasta maailman tapahtumiin. Elät täysipainoisesti, nautit elämästä, mutta samaan aikaan erotat todellisen olemuksesi. Tämä kaikki edellä mainittu lakkaa olemasta hieno ajatus tai mietelause, koska elät sen todeksi omassa elämässä. Mieti miltä tuntuu, kun voi kaiken draaman keskellä olla täysin levollinen ja samaan aikaan elää, toimia, luoda ja nauttia. Tämä kaikki on täysin mahdollista.

”Lepäät hengityksessä, lepäät hetkessä, lepäät liikeessä”. Ihmisen kärsimys syntyy samaistumisesta ajatuksiin ja tunteisiin. Tie ulos ei ole niin vaikea, kuin saatat kuvitella.

– Työskentelen ihmisten kanssa, jotka kaipaavat keinoja ulos ahdistuksesta, pelosta ja jatkuvasta stressistä.

– Ihmisten kanssa, jotka janoavat kulkea omaa polkuaan, tuntevat, että ”elämä ei ollut vielä tässä”, haluavat kokea elämän merkityksellisyyden ja ilon korkeimmassa potensisssa.

– Teen työtä lasten/nuorten ja heidän vanhempien kanssa.

– Ohjaan pariskuntia tasapainoiseen ja rakkauden täyttämään suhteeseen.

Nähdään tiellä, jota me kaikki kuljemme! Odotan sitä suurella rakkaudella ja innostuksella.

0409636266, karoliina@karoliinahallenberg.com

>