Hypnoterapia on suggestiivinen menetelmä. Hypnoosia on käytetty satojen vuosien ajan osana ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Hypnoosi on tila, jossa jokainen ihminen käy päivittäin.

Hypnoosi on erinomainen hoitomuoto, koska se vaikuttaa syvätasolla ihmisen alitajuntaan. Hypnoosi on mahtava työväline käytettäväksi silloin, kun ihminen haluaa muutosta omaan käytökseen. Muutosten toteuttaminen on usein haastavaa, koska taustalla ohjaa alitajuinen ohjelmointi, selviytymistunteet, toimintamallit ja rajoittavat uskomukset. Näiden alitajuisten esteiden purkaminen on merittävässä roolissa, kun halutaan muutosta elämään. Usein emme ole kovin tietoisia uskomuksista tai selviytymistunteista, jotka ohjaavat elämää. Ne ovat niin tuttuja, että kuvittelemme niiden olevan osa persoonaa. Hypnoosin avulla päästään luomaan vahvoja ja voimauttavia uusia uskomuksia esim.omasta itsestä, kyvyistä, mahdollisuuksista, voimasta, rohkeudesta, itsensä rakastamisesta, sekä rakkaudelle avautumisesta.

Muutokseen liittyy aina uuden oppiminen. Hypnoosi auttaa omaksumaan uusia toimintatapoja syvällisesti ja irrottautumaan haitallisista uskomuksista, sekä ajatus -ja toimintamalleista.

Hypnoterapiassa voidaan hoitaa mm. pelkoja, riippuvuuksia, erilaisia selviytymistunteita, ahdistusta, häpeää, sterssiä, hermoston ylivirittyneisyyttä, fyysisiä kipuja ja haasteita, ylipainoa, omaa kehonkuvaa, itsetuntoa, vahvoja rajoja, sekä haasteita ihmissuhteissa.

Hypnoosi on turvallinen hoitomuoto, jossa terpeutti auttaa asiakasta ohjelmoimaan alitajuntaa asiakkaan toivomaan suuntaan. Syvärentoutuneessa tilassa, aivoaaltojen värähdellessä eri taajuuksilla kuin päivätajunnassa, alitajunta avautuu positiivisille ja asiakkaan elämää helpottaville suggestioille. Asikas on tietoinen koko hoidon ajan.

Hypnoosi on miellyttävä ja todella rentouttava hoitomuoto. Stressiatasot laskevat nopeasti hoidossa.

Hypnoterapiaa käytetään yleensä vähintään muutamia kertoja. Kolmesta -viidestä kerrasta on hyvä aloittaa.

Muutama sana omasta kokemuksesta.

Olen opiskellut hypnotrepiaa ja käyttänyt hypnoosia, suggestiivisia menetelmiä, menttaalivalmennusta lähes koko elämäni. Polkuni alkoi jo lapsena, jolloin opin käyttämään itsesuggestiivisia menetelmiä lapsuuden haasteisiin. Ne toimivat niin käsittämättömän hyvin, että tästä luonnollisena seurauksena, kasvettuani aikuiseksi, jatkoin alitajunnan tutkimista. Olen opiskellut hypnoosia useamman eri opettajan johdolla, opiskellut hypnorepeutiksi ja käyttänyt työssäni, suggestiivisia, hypnoottisia ja mentaalivalmennuksellisa elementtejä eri tavoin, koko työurani ajan, lähes 30v.

Olen tutkinut loputtomasti ihmisen mielentoimintaa, perehtynyt syvällisesti keholliseen harjoitukseen, osana mielen hyvinvointia ja työskennellyt ihmisyyden haasteiden äärelllä koko elämäni.

Voit tutustua linkistä lisää polkuuni: https://www.karoliinahallenberg.com/karoliina2/

Useammalla tapaamisella opit käyttämään itsessuggestiivisia menetelmiä myös itsenäisesti, ohjaamaan omaa mieltä.

Hypnoterapian hinta:

Tapaamisen kesto: 90min

Hypnoterapiaa olisi hyvä toistaa muutamia kertoja riippuen hiukan siitä, kuinka haastavasta tilanteesta tai uskomuksesta on kysymys. Kolmesta -kymmeneen kertaan on suositeltava määrä,

1 X 90€

Varaa etäaika linkistä: http://vello.fi/karoliina-hallenberg-oy-

Mikäli, et löydä kalenterista sopivaa aikaa, laita viestiä. Mikäli tahdot istunnon fyysisesti läsnä ollen niin laita viestiä.

Vastaanotto voi tapahtua etänä tai fyysisesti läsnä ollen. Etävastaanotto tapahtuu videoyhteyden välityksellä.

Voit myös varata ajan 15min keskusteluun, mikäli sinua mietityttää olisitko oikea henkilö tähän hoitoon. Varaa aika suoraan viestillä.

0409636266

karoliinahallenberg@hotmail.com

somekanavissa yksityisviestillä

instagram: karoliinahallenberg

>